İş insanı Nejdet Tıskaoğlu ve Serkan Aycı, bugün Fener’de yapılan Zonguldak Kömürspor antrenmanını ziyaret ederek A.Ş Başkan Hakan Hürfikir, oyuncular ve teknik heyetle bir araya gelerek kulübe destek olacaklarına dair söz vermişlerdi.

Akşam saatlerine doğru sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Nejdet Tıskaoğlu, Elcab Kablo firması ve Aycı Gorup A.Ş’in Zonguldak Kömürspor’a saha sponsoru olduğunu açıkladı.

Whatsapp Image 2024 02 28 At 14.16.36

Nejdet Tıskaoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;
“Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Hakan Yüksel, ZONSİAD üyemiz, Aycı Group A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı sayın Serkan Aycı ve ZONSİAD Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Remzi Toksöz ile birlikte Zonguldakspor & Ankaraspor maç öncesi teknik ekibi ve futbolcu kardeşlerimiz ile bir araya geldik.

Whatsapp Image 2024 02 28 At 14.16.16

Zonguldakspor Kulübüne Elcab Kablo Firması ve Aycı Group A.Ş  olarak saha sponsoru olduk. Sponsorluk sadece ticari amaç değildir. Spor sponsorluğu, spor tutkusu ve beraberinde marka imajının, marka farkındalığının güçlendirilmesi, olumlu tutumları ile kentimiz takımı Zonguldakspor’a saha içinde de yalnız bırakmadığımız ve desteklerimizi vurgulayarak katkı sunmayı amaçlamaktadır. Spor sever Zonguldak taraftarlarını bu beraberliğe davet ediyorum. Bu birlik ve beraberlik hem biz hem Zonguldak Kömürspor için çok faydalı ve başarılı bir süreç olacaktır.

Whatsapp Image 2024 02 28 At 17.50.03

Zonguldak Kömürspor Genel Kaptanı Sayın Hakan Hürfikir’e ve sporcularımıza ilgi alakaları ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyor, takımımıza Ankaraspor karşısında başarılar diliyorum.”

Perşembe Belediyespor, Süper Amatör Lig'e yükseldi! Perşembe Belediyespor, Süper Amatör Lig'e yükseldi!

Whatsapp Image 2024 02 28 At 17.50.05

HABER: Emre Sezer