Turnuva, 18-24 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleşti ve büyük bir izleyici kitlesiyle Bartın'ın tenis sahalarını renklendirdi.

Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü'nün başarılı oyuncuları Özlem Yıldız ve Mecbure Çep, 35+ Çift Bayanlar kategorisinde üstün bir performans sergileyerek rakiplerini geride bıraktı. Çekişmeli mücadelenin ardından 7-6 (1)/0-6/10-5'lik skorla şampiyonluğa ulaşan çift, kupa sevincini yaşadı.

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu'nun elinden kupalarını alan şampiyon oyunculara ödülleri Bartın Gençlik Spor İl Müdürü Halil Akkaş ve turnuvanın başhakemi Ercüment Ilıca tarafından takdim edildi.

Ayrıca, Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü'nün diğer sporcuları Süleyman Gezer ve Hülya Tosun da kendi kategorilerinde şampiyonlukları elde ederek kulüplerine önemli başarılar kazandırdılar.

Kulüp Başkanı Şevket Yiğit Yaman, şampiyon sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi ve Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü'nün gururunu taşıdıklarını belirtti.

İHA

Köylerdeki su sorunu için hafta sonu operasyonu! Kravatlı, talimatıyla yeni motor takıldı... Köylerdeki su sorunu için hafta sonu operasyonu! Kravatlı, talimatıyla yeni motor takıldı...

Zonguldak Haberleri