Zonguldak Emniyet Müdürlüğü görevinden Manisa Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Fahri Aktaş, Zonguldak’ı ve Zonguldak’lıları unutmadığını fırsat oldukça her defasında yaptığı paylaşımlarla öne çıkartıyor.

Sayın Müdürümüz bu defa da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl resepsiyonunda madencilerle bir araya gelerek fotoğraf çektirip; “Somada Karaelmas için ter akıtan madenci kardeşlerimizle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. yılımız resepsiyonundayız.” Paylaşımı yaparak hizmet ettiği ve kendisini çok seven Zonguldak’lılara da güzel ve anlamlı bir mesaj yolladı.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, Zonguldak’ta görev yapmaya başladığı günden itibaren bir emniyet müdüründen ziyade tam bir halk adamı olduğunu ön plana çıkartan Fahri Aktaş, aynı duygu ve düşüncelerle yine görev verildiği Manisa ilinde de halkın taktir ettiği bir Emniyet Müdürü olarak hizmetlerine devam ediyor.

Zonguldak Maden Müzesi'nde edebiyat ve sinema söyleşi etkinliği düzenlendi! Zonguldak Maden Müzesi'nde edebiyat ve sinema söyleşi etkinliği düzenlendi!

Sayın Müdürümüz seni asla unutmadık ve unutmayacağız. Sen burada çok güzel bir iz bıraktın ve o iz silinmeyecek. Hayırlı görevler müdürüm. Haber-Yorum: Mustafa Emen