Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Olay, Ereğli ilçesinde bir grup genç arasında başlayan tartışmanın hızla büyüyerek kavgaya dönüşmesiyle gerçekleşti.

İddialara göre, iki grup arasındaki sözlü çatışma kısa sürede fiziksel bir çatışmaya evrildi. Kavganın şiddeti artarken, yaşları 14 ile 18 arasında değişen üç genç bıçak darbeleri alarak yaralandı. Çevredekilerin olayı fark etmesi üzerine hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verildi.

Emekli madencinin resimleri Zonguldak Maden Müzesi’nde! Emekli madencinin resimleri Zonguldak Maden Müzesi’nde!

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak ambulanslarla yakındaki hastaneye taşıdı. Yaralı gençlerin durumları ciddiyse, tedavileri için ilgili hastanelere sevk edilmeleri planlanabilir.

Polis ekipleri, olay yerinde delil toplamak ve tanıkların ifadelerini almak için çalışmalara başladı. Kavga anının güvenlik kameralarına yansıyıp yansımadığı da araştırılmak üzere olayla ilgili geniş kapsamlı bir soruşturma başlatıldı.

Gelişmelerle ilgili kamuoyunu bilgilendirmek adına yetkililer, soruşturmanın ilerleyen aşamalarında açıklamalarda bulunacak. Olayın ardında yatan nedenler ve taraflar arasındaki ilişkilerin netleştirilmesi için polis ekipleri detaylı bir inceleme yürütecek. 

---

EMRE CAN BAYRAM

---

ZONGULDAK HABERLERİ İMZA GAZETESİ