Uzun yıllardır birçok markanın temsilciliğini yapan ve sektörde büyük tecrübeye sahip olan Nuri Yıldırım kendi markası New Onix ile sektöre yeni bir yaklaşım sunarak kendi markasını tanıttı.

Klasik,günlük ve spor modelleri ile farklı bir tarz yaratan Yıldırım kalite konusunda da iddialı olduğunu belirtti. Her segmentten müşteriye hitap eden ürünleri ile kendinden epey söz ettireccek ürünleri piyasa süren New Onix markası bugün yapılan açılışla müşterileri ile buluştu.

İstanbul Başakşehir Aymakoop Ayakkabıcılar Sitesi Yeni Ticaret Merkezi ‘nde bulunan fabrika satış mağazasında gerçekleşen açılışa da ilgi bir hayli yoğundu. Ayrıca Zonguldaklı Siyasetçilerin ve iş insanlarının katıldığı açılışta lansmana özel fiyatlara talep bir hayli fazla oldu.

Beyaz Grup oldu, Kapkara Grup! Beyaz Grup oldu, Kapkara Grup!

Uzun yıllar Gökçebey’de yaşamış olan Nuri Yıldırım’ı dostları da yalnız bırakmadı. Milliyetçi Hareket Partisi Gökçebey İlçe Başkanı Kenan Öztürk ve parti yöneticisi Serdal Erişoğlu da açılışa katılan isimlerdendi.

Açılışta konuşan New Onix Markası sahibi Nuri Yıldırım: “Amacamızı insanlara kalite ve şıklığı doğru fiyattan sunabilmek. İnsanların attığı her adımda kaldırımlara bir imza bırakmak istiyoruz. Bugün tecrübe ve birikimlerimiz ile girdiğimiz sektörde bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim.”dedi.

WhatsApp Image 2023-12-01 at 13.50.08

WhatsApp Image 2023-12-01 at 13.50.21