AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, “DSİ’nin (Devlet Su İşleri) ilimizdeki yatırım programında yer alan projelerin toplam miktarı 7.2 milyar lira, 2024’de ayrılan 1.7 milyar lira ödenekten de yıl içinde yaklaşık 360 milyon lira civarında iş yapılmıştır” dedi.

Ünlü sanatçıdan derbi çağrısı! Ünlü sanatçıdan derbi çağrısı!

Whatsapp Image 2024 05 07 At 21.36.23

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla tanınan AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, emeğin başkenti Kömür kent olarak bilinen Zonguldak’taki ziyaretleri sırasında araştırmacı gazeteci Orhan Akyüz’ün, “Zonguldak’ta DSİ’nin yatırımlarının hummalı olarak sürdürüldüğünü, özellikle sağanak yağmurlardan dolayı taşkın korkusu endişesine yol açan şehir merkezinden geçen derenin ıslah edilmesinin ise vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını gözlemlemekteyiz. DSİ’nin ilimizde ne gibi yatırımları hayata geçiriliyor, bu konuda bilgilendirmede bulunabilir misiniz?” şeklindeki sorusunu yanıtladı.

Whatsapp Image 2024 05 07 At 22.17.48 (2)

“DSİ’NİN ZONGULDAK’TAKİ YATIRIM MİKTARI 7 MİLYAR 246 MİLYON LİRA 669 BİN LİRADIR”

Milletvekili Avcı, “DSİ’nin ilimizdeki yatırım programında yer alan projelerin toplam miktarı 7 milyar 246 milyon 669 bin 904 liradır, 2024’de yatırımlara ayrılan miktar 1 milyar 788 milyon 710 bin lira, bu yıl içinde şu ana kadar 359 milyon 949 bin 453 lira tutarında iş yapılmıştır. 2023 yılında da ilimizdeki yapılan yatırımın miktarı toplamda 757 milyon 348 bin 745 lira olarak gerçekleştirilmiştir. Hükümetimizin yatırımları ivedilikle sürdürülmektedir, bizler de takip etmekteyiz. Şunu unutmayalım ki devlette devamlılık esastır.  Biz sadece medeniyetimizi ve ecdadımızın kadim Hakk'a ve halka hizmet davasının bugünkü temsilcileri olmaya talibiz” diye konuştu.

“MARKA YATIRIMLARIMIZ ADETA  KISKANDIRACAK SEVİYEDE”

Milletvekili Avcı, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Taşkın kontrol işimiz devam etmekte olup, taşkın kontrol projemiz de yatırım programındadır. Bunun yanı sıra Zonguldak’ımızda derelerimizi daha güvenli hale getirmeye ve olası taşkınlar öncesi bentler temizlenerek tedbirler  alınmaya devam ermektedir. Milletimizin 
refah düzeyini artıran su yapılarını inşa ederek vatandaşlarımızın hizmetine sunma devam edeceğiz. Marka yatırımlarımız adeta kıskandıracak seviyedir. Zonguldak’ı hak ettiği yatırımlarla büyütmeyi sürdüreceğiz. Dünya liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi  (Rabiamız; Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Durmak yok; yola, çalışmaya, hizmet ve eser üretmeye devam)’’ dedi.
Saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemiz genelinde olduğu gibi güzide ilimiz Zonguldak’ımız da da 
Türkiye Yüzyılı” idealimizi perçinleyecek projeleri hayata geçirmeyi her daim ‘ilke’ edindik, sonsuza dek ‘ilke’ edineceğiz.”

Whatsapp Image 2024 05 07 At 22.17.48

TEŞEKKÜR ETTİ

Milletvekili Avcı, hükümetlerinin yatırımlarını titizlikle hayata geçmesindeki özverili çalışmalarından dolayı DSİ Zonguldak Şube Müdürü Kürşat Çoşkun Çolak ile beraberindeki çalışanlarına teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

HABER: ORHAN AKYÜZ