Tahminlere göre Pazar gününe kadar Zonguldak'ta hava kapalı ve yağmurlu olacak, pazartesi gününden itibaren ise yağışlı ve bulutlu hava yerini güneşli ve açık havaya bırakacak. 

Zonguldak Hava Durumu

7 Mart Perşembe; Zonguldak'ta bugünkü hava durumunun parçalı bulutlu ve yağmur ihtimali olacağı tahmin edilmektedir.

Zonguldak Maden Müzesi'nde edebiyat ve sinema söyleşi etkinliği düzenlendi! Zonguldak Maden Müzesi'nde edebiyat ve sinema söyleşi etkinliği düzenlendi!

Beklenen en yüksek sıcaklık 11°C, en düşük hava sıcaklığının ise 7°C olması bekleniyor. Zonguldak'ta bugün havanın yağışlı olma olasılığı %70 civarında.

Zonguldak Hava Durumu-7

Rüzgâr genellikle hafif esintili olacak. Bu sebeple hissedilen sıcaklığın 7°C civarında olması bekleniyor. Gökyüzündeki bulutların yoğunluğu %100 oranında. Bugünkü hava şartlarında görüş uzaklığı yaklaşık olarak 15 km olarak tahmin ediliyor. Zonguldak'ın bugünkü nem oranı %86 civarında beklenirken, çiy noktası 5°C ve basınç değerinin 1018 mb olması bekleniyor.

Zonguldak'ta yarınki hava durumu ise; sabah saatlerinde hafif yağmurlu 8°C olması bekleniyor. Yarın gün ortasında havanın parçalı bulutlu 10°C, akşam saatlerinde parçalı bulutlu 10°C, gece parçalı bulutlu 7°C olacağı tahmin ediliyor.

Önümüzdeki hafta en yüksek sıcaklığının 18 derece olması beklenirken, en düşük sıcaklığın ise 6°C olacağı tahmin ediliyor.

ZONGULDAK'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU...

Zonguldak geneminde bulutlu ve yağmurlu havanın devam edeceği 10 Mart pazar günü parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

Zonguldak'ın 11 Mart tarihinden itibaren güneşli havaya yerini bırakacağı tahmin ediliyor. 

Zonguldak Hava Durumu 5 Günlük