MAK-ZON

  Başından söylemek isterim ki; Bir hafta önce “MAKSON” diye başlık attım ve bu konuda köşe yazımı yazdım, işlerimin yoğunluğundan gazeteye yollayamadım, İmza gazetesi de sanki benden kopya çe...

Abone Ol
  1. Kapana peynir koyarsınız, fare gelir peyniri yiyeceğim diye kapana tutulur ve ölür, bu basit bir ölüm şeklidir, 
  2. Fare gelir evinizde tur atarken elinize bir terlik alır fırlatırsınız, denk gelirse ölür, gelmezse kaçar kurtulur, 
  3. Üçüncü ölüm şekli fare için en kötüsüdür. Fare gelir evinizin kıymetli eşyalarınızı kemirir, yiyeceklerinizi yer, halılarınızı keser siz hiç oralı olmazsınız, fare yokmuş gibi davranırsınız, en sonunda fare neden benimle ilgilenmiyorlar diye üzülür ve kahrından ölür, fare için en kötü ölüm şeklidir. 
Şimdi bu köşeden ilgililere sesleniyorum, ilgililerden kastım: Sayın Belediye Başkanı ve Meclisinin tüm üyeleri, Sayın Valimiz, bu köşeden konu ile ilgili çözüm önerilerimi sunmuştum beni farenin en dramatik ölüm şekli 3. Şık ile cezalandırdınız, benim sizlerden mevki-makam beklentim yok, bu konuda “ebreka” da demiyorum,  beni bir kere dinlemekle ne kaybedersiniz ki? En üzüldüğüm konu da; Muhalefet meclis üyelerimiz bu tür yatırıma karşı değiller ama kamuoyu öyle demedi, oysa ben onlara da en küçük detayına kadar izah etmiştim, onlarda iktidardakiler gibi davranıp benim için farenin 3. Ölüm şeklini seçtiler.  Son söz; “MAKZON yöneticilerinin amacı araziye çökmek” değilse ki ben öyle düşünüyorum, istedikleri yerden fazlasını verecek çözüm önerilerimi kendilerine sunmak benim için bu kente ödeyeceğim bir vefa borcumdur, bu nedenle “MAKSON değil, MAKZON diye düzeltmiş olayım, arz ederim Nokta.