Beyaz TV’de spor yorumculuğu yapan ve eski bir hakem olan Ahmet Çakar, Ankaraspor-Nazilli Belediyespor karşılaşmasının ardından TFF’yi göreve davet ettiğine yönelik yapılan habere çok sayıda yorum geldi.

Gelen yorumlar arasında Ahmet Çakar’ın haklı olduğunu belirtenlerin yanı sıra, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın şike yaptığını ve bunları konuşmadıklarını söyleyenler de oldu.

AHMET ÇAKAR HABERİNE GELEN YORUMLAR
Ahmet Çakar'ın TFF'yi göreve davet ettiği habere gelen yorumlar şu şekilde;

"Ya eroksporun aldığı son iki maç şike değilmi? Adil futbol isteriz.."

"Yorumlara bakınca bizim milletin gerçekten boş olduğunu anlıyorum beraberliğe oynamak farklı birşey maç öncesi anlaşıp ,ona göre oynamak farklı birşey evet beraberlik yariyorsa çıkarsın ,belli bir düşük tempoda oynarsın risk almadan ,son 15 dakika artık hiç risk almazsin buna kimse bişe diyemez ama bir futbolcu rakip takım ceza alanına girince ona ne yapıyorsun sen diye fırça atıyorsa o olay farklı ,tabi millet yine boş boş konuşmuş açın bı maçı izleyin bu iki takım direk kümeye düşmeli"

"Senelerdir ne arabalar gitti geldi ne hakemler orta sahadan penaltı verdiler,kimler kaçtı yurt dışına .Ne şampiyonluklar alındı haklar yenerek.Allah yukarda ondan sakliyamazsiniz Ankaraspor - Nazilli takımları direk küme düşürülmeli çok net belli"

"Bir de ADS-GS maçına bakın. En iyi futbolcular ya sakat, ya maç başında sakatlandı, ya da Balotelli gibi maçı tamamlamadı. Nani kadro dışı. Kamuflajlı şike."

"Ne şikesi dinazorlar Avrupa da bile aynısı oluyor iki takımada beraberlik yetiyor niye kendini riske atsın, ortalığı karıştırıp reyting olsun diye ülkemizin futbolunu kirliymiş gibi göstermeyin biraz edep"

"Konu, Amatör, 3.liğ, 2. Liğ olunca herkes, herşeyi kolayca söyleyebiliyor. Süper liğ ve 1. Liğ'de bitime son iki veya bir ay kala şampiyonluk ve küme mücadelesi yapan takımlarda şikenin babası dönüyor. O zaman çıtaları çıkmadığı gibi küçük dillerini yutuyorlar. Geçen sezon Emre Kılınç Ankaragücü - Galatasaray maçında boş kale yerine auta attığı zaman, aynı kişi bu sezon Samsun- Galatasaray maçlarında,benzeri Adana Demirspor maçlarında"

Zonguldakspor’un eski antrenörü Çolak’tan TFF hakkında çarpıcı açıklama! Zonguldakspor’un eski antrenörü Çolak’tan TFF hakkında çarpıcı açıklama!

"Mesut Bakkal kitap yazdı Ergün gursoydan aldığı paranın miktarini,nerde aldigini,maçta atlara icirilen haplardan ictiklerini,vs hepsini yazmış adam yiyorsa işlem yapın."

"2010-2011 de şikenin alası yapıldı. Neden ondan bahsetmiyorsun doğrucu davut. İşine mi gelmiyor acaba?"

"Üstadların görüşüne göre, aynı olay Batman petrolsporun 4 maçı kesin şike kokuyor. TFF araştırsın görecekler ."

"Rapit viyen 6saray maçındada al gülüm ver gülündü, Hagi oyundan çıkıp uzunca bir süre rakip yedek kulübesinde maçı izledi. Sıkıysa onada konuşsaydınya eyyamcıların babası ahmet Çakar. Buldun yumuşak takımları konuş babam konuş."

"UEFA da şike yapan takımlar diye Google a yazın, 2024'te yayınlanan şike yapan takımları görün. Memleketimizde kanıtlı, belgeli şikenin cezası yokken buna kim ceza verebilir?"

"Bunlar alt ligler için herşeyi söylüyorlar da şimdiki süper ligde olanları bilmemeleri mümkün değil, kendileri oynarken veya yönetirlerken olanları yaşları gereği unutmuşlar galiba."