Nazilli Belediyespor Haberleri

Nazilli Belediyespor haberleri ve güncel Nazilli Belediyespor gelişmeleri, Nazilli Belediyespor ile ilgili tüm video, Nazilli Belediyespor fotoğrafları ve Nazilli Belediyespor haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


SPOR

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Salih Demir, TFF 2.Lig Beyaz Grup’un 37.haftasında oynanan ve şutsuz 0-0 tamamlanan Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili...

SPOR

Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, ekonomik sorunlar nedeniyle Nazilli Belediyespor'a destek olamayacaklarını kulüp başkanı Şahin Kaya'ya iletti.

ZONGULDAK

Zonguldak Kömürspor taraftarları Türkiye Futbol Federasyonuna tepki için yürüyüş yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

ZONGULDAK

Zonguldak Kömürspor’un koyu fanatik taraftarı İbrahim Sevindik, yazdığı şiirle Türkiye Futbol Federasyonuna seslendi.

SPOR

Şutsuz tamamlanan Ankaraspor-Nazilli Belediyespor karşılaşmasının sonucunda küme düşen Zonguldak Kömürspor camiası, merakla İstanbul’dan gelecek olan haberi bekliyor.

ZONGULDAK

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Eylem Ertuğrul, Zonguldak Kömürspor’un küme düşürülmesini meclise taşıdı.

ZONGULDAK

Şike iddiaları ile ülke gündemine oturan Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı uluslarası haber ajansına konuk oldu.

SPOR

Halk TV'de Şule Aydın'ın sunduğu "Kayda Geçsin" isimli programda Murat Ağırel, Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçını görüntülerle yorumladı.

SPOR

Zonguldak Kömürspor camiası, TFF'den gelecek olan habere odaklanırken, Nazilli Belediyespor kulüp başkanı Şahin Kaya'dan açıklama geldi.

SPOR

TFF 2.Lig Beyaz ve Kırmızı Grup'ta normal sezonun sona ermesiyle birlikte Play-Off tarihleri yaklaştı. Bazı Zonguldak Kömürspor taraftarları ise Play-Off'ların...

SPOR

TFF 2.Lig Beyaz Grup'un 37.haftasında oynanan Ankaraspor-Nazilli Belediyespor karşılaşmasının PFDK'ya sevk edilmesi bekleniyordu ancak gerçekleşmedi.

SPOR

Batuhan Karadeniz ile Ümit Karan, canlı yayında Zonguldak Kömürspor'un küme düşmesine neden olan Ankaraspor-Nazilli Belediyespor karşılaşmasını değerlendirdi.