Zonguldak Kömürspor tribün liderleri, yarın saat 15.00'te Madenci Anıtı'nda başlayacak olan protesto yürüyüşüne bölgedeki diğer takımların taraftarlarını da davet etti. Boluspor, Karabük İdmanyurdu ve Bartınspor taraftarlarına destek çağrısında bulunan tribün liderleri, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Taraftarlar Yarın Toplanacak

Tribün liderleri, futbolun birleştirici gücünü vurgulayarak, tüm taraftarları yarınki yürüyüşte bir araya gelmeye davet etti.

Miraç Balcı ve Taner Arslantürk'ten TFF'ye Tepki

Zonguldak Kömürspor tribün liderleri Miraç Balcı ve Taner Arslantürk, kamuoyunda "Büyük Zonguldak Yürüyüşü" olarak adlandırılan protesto yürüyüşü için hazırlıklarını sürdürüyor. Protesto yürüyüşünde, TFF'nin 'şike' iddiaları nedeniyle inceleme başlattığı Ankaraspor - Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili sürecin uzamasına tepki gösterilecek.

Bölge Takımlarına Destek Çağrısı

Tribün liderleri, komşu il takımları olan Bartınspor, Karabük İdmanyurdu ve Boluspor taraftarlarına destek çağrısında bulundu. Balcı ve Arslantürk, "Zonguldak Kömürspor’umuz büyük bir haksızlığa uğruyor. Şike olduğu aşikar olan ve herkesin dile getirdiği Ankaraspor - Nazilli Belediyespor maçı ile ilgili Etik Kurulu hala bir açıklama yapmadı. Biz de haksızlığa uğradığımızı bir kez daha dile getirmek için büyük bir yürüyüş düzenleyeceğiz." şeklinde konuştu.

Su Fiyatlarına Zam: Damacana su ne kadar? Su Fiyatlarına Zam: Damacana su ne kadar?

Tüm Bölge Halkı Davetli

Pazar günü saat 15.00'te başlayacak yürüyüş için geniş bir katılım beklediklerini belirten tribün liderleri, şu ifadeleri kullandı: "Tüm ilçe, belde, mahalle, köylerdeki cefakar taraftarımızı bekliyoruz. Ayrım olmadan tüm siyasiler, bürokratlar, resmi kurum ve kuruluş müdürleri ve çalışanları, sivil toplum örgütleri, dernekler, 7’den 70’e herkesi bekliyoruz. Buradan bir çağrımız da komşu illerimiz Bartın, Karabük ve Boluspor taraftarlarına olacak. Gelin, bu haklı davamızda bizim yanımızda olun. Tüm Batı Karadeniz birlik ve beraberlik içinde olalım. Yarın sizin de başınıza bir haksızlık geldiğinde biz de sizin yanınızda oluruz."

HABER MERKEZİ

Zonguldak Spor Haberleri

Editör: Aybüke Ünal