Süper Lig'de şampiyonluk son haftaya kaldı! Süper Lig'de şampiyonluk son haftaya kaldı!

TFF 2.Lig Beyaz Grup’un 37.haftasında oynanan ve Türkiye'nin gündemine "Şike" iddialarıyla düşen Ankaraspor-Nazilli Belediyespor karşılaşmasında uzlaşma olup olmadığına yönelik yapılan soruşturma Etik Kurulu'nda devam ediyor.

Pazartesi günü TFF Hukuk Kurulu'ndan devraldığı Ankaraspor-Nazilli Belediyespor soruşturması üzerinde çalışmalarını yürüten Etik Kurulu, dosyayı bu hafta içerisinde tamamlayamadı.

TFF, Ankaraspor-Nazilli Belediyespor müsabakasıyla ilgili kararı Hukuk Kurulu ve Etik Kurulu'ndan çıkacak olan raporlara göre belirleyecek.

Eğer Hukuk Kurulu ve Etik Kurulu'nun hazırladığı raporda uzlaşmaya yönelik bir bulguya rastlanırsa, federasyon tarafından dosya PFDK'ya sevk edilecek.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALARA KALDI
TFF Hukuk Kurulu’ndan Etik Kurulu’na sevk edilen dosya, 2.Lig’de 1.tur play-offlarının başlamasına rağmen bu hafta içerisinde tamamlanamadı.

Bu hafta içerisinde Salı ve Perşembe günleri yapılan Profesyonel Disiplin Kurulu (PFDK) sevklerinde her iki takımın da adı henüz yer almadı.

Şutsuz tamamlanan Ankaraspor-Nazilli Belediyespor karşılaşmasının sonucunda küme düşen Zonguldak Kömürspor camiası, merakla İstanbul’dan gelecek olan haberi bekliyor.

DOSYA NE ZAMAN TAMAMLANACAK?
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yürütülen soruşturmayla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Bu nedenle soruşturmanın ne kadar süreceği de kesinlik kazanmadı.

HABER: Emre Sezer