Şampiyonlar Ligi maçında Zonguldak Spor Basket 67 atkısı açtı! Şampiyonlar Ligi maçında Zonguldak Spor Basket 67 atkısı açtı!

Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, TFF 2.Lig Beyaz Grup'un 37.haftasında oynanan ve şutsuz 0-0 tamamlanarak Zonguldak Kömürspor'un küme düşmesine neden olan Ankaraspor-Nazilli Belediyespor karşılaşması hakkında açıklama yaptı.

Öztürk, 2023-2024 futbol sezonu sona ermiş ve yakın zamanda ligler resmi olarak tescillenecek olmasına karşın TFF'nin henüz konuyla ilgili bir reaksiyon almamış olmasına tepki gösterdi.

Şükrü Öztürk yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
"DUYDUNUZ MU ? ………………………BİR ŞEHİR YANIYOR İÇİNDE siz ler ve BİZLER VARIZ BU ŞEHRİN GELECEĞİ ÇOCUKLAR VAR MADENCİLER VAR AMA siz SUSTUNUZ DUYMADINIZ GÖRMEDİNİZ BİR ŞEHİR YANIYOR TFF ANKARASPOR VE NAZİLLİ EL ELE VERİP SAĞIR SULTANIN DUYDUĞU sizin DUYMADIĞINIZ GÖRMEDİĞİNİZ DUYMAK GÖRMEK İSTEMEDİĞİNİZ BİR TEZGAHLA BU ŞEHRİ YAKIYORLAR VE SADECE BU ŞEHRİ SEVENLER SESİNİ ÇIKARIYOR siz SUSTUNUZ. BUGÜN YARIN BU HAFTA LİGLER TESCİL EDİLİR NE YAPTINIZ KOCAMAN BİR HİİİİİİÇÇÇ EĞER TFF BU MAÇTA HİÇ BİR ŞEKİLDE ŞİKE YOKTUR UZLAŞI YOKTUR DİYE KARAR ALIP LİGLERİ TESCİL EDERSE VE ZONGULDAKKÖMÜRSPOR UN DÜŞMESİNİ RESMİLEŞTİRİRSE HERKES MAÇLARDA UZLAŞI YAPABİLİR ANLAŞABİLİR BAHİS OYNAYABİLİR VE TAKIMIN SEZON MASRAFLARINI ÇIKARABİLİR DEMEKTİR TFF AÇIK AÇIK HERKESİ ŞİKEYE TEŞVİK ETMİŞ OLACAKTIR ZONGULDAK YANIYORRRR HABERİNİZ OLSUN"

HABER: Emre Sezer

Editör: Emre Sürücü