Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının yanı sıra diğer illerin adaylarını merakla bekleyen vatandaşları heyecanlandırdı. 14 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek olan açıklama, Türkiye genelinde yerel seçimlere dair belirsizlikleri giderecek önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aday açıklama tarihini belirtmesiyle birlikte, siyasi partilerin stratejileri şekillenmeye başlayacak ve seçim atmosferi Türkiye genelinde daha da kızışacak. Bu kritik dönemde vatandaşlar, siyasi gelişmeleri yakından takip ederek, kendi bölgelerindeki ve ülke genelindeki belediye başkan adaylarını merakla beklemeye devam ediyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da cuma namazı çıkışı soruları yanıtladı.

Kevol Midi Kızları, Bartın ile mücadeleye hazır! Kevol Midi Kızları, Bartın ile mücadeleye hazır!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Geçtiğimiz pazar İstanbul merkezli olarak bazı büyükşehirlerle illerin açıklamalarını yaptık. Bu hafta da büyük ihtimalle pazar günü Ankara merkezli olarak büyükşehirler ve kalan illerin açıklamasını yapacağız. Şu anda ön açıklamaları arkadaşlarımız yapıyor ve pazara yetiştirmeye gayret ediyoruz.

Pazar günü inşallah Ankara merkezli olarak büyük ihtimalle ATO Kongre salonunda bu toplantımızı yapıp yine büyükşehirlerle kalan illerimizin açıklamasını, yapacağız. Bugün, yine il merkezimizde İstanbulumuz ve çevre illerle ilgili bir çalışmayı bugün, yarın devam ettireceğiz.

Cumhur İttifakı olarak başından itibaren gayet samimi bir havada Cumhur İttifakı olarak neler yapabiliriz, arkadaşlarımız çalışmaları sürdürüyor, arkadaşlarımızın yaptığı çalışmalarda geldikleri nokta nedir, bunların değerlendirmesini yapıyoruz. Yine Devlet Bey'le bu minval üzerinden çalışmamızı yaptık. Malum Manisa ve Mersin'de büyükşehir olarak Milliyetçi Hareket Partisi çalışmalarını sürdürüyor onlar da bu çalışmalarda gayet güçlü bir şekilde gerek büyükşehir adayı noktasında, gerek ilçeler üzerindeki çalışmalarını birlikte arkadaşlarımızla yürütüyorlar. Diğer büyükşehirlerde de bizimle aynı kararlılıkta çalışmaları yürütüyoruz. Çok çok emin adımlarla inanıyoruz ki bu seçimlerde Cumhur İttifakı karşı yakada olanlara beklemediği bir hüsranı yaşatacaktır. Bu konuda teşkilatlarımız çok çok güçlü el ele vererek çalışmalarını sürdürüyor olacak.