Fındık üreticilerine dönüşüm projesi! Fındık üreticilerine dönüşüm projesi!

Ali Bektaş gülme krizine soktu…
Bu adamlar niye gülüyor?
Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) nin 20. kuruluş yıldönümü 8 Kasım Çarşamba günü Dedeman otelde yapıldı.
Yerel ve ulusal gazete muhabirlerinin yoğun şekilde katılım sağladığı bu kuruluş yıldönümüne katılanlar arasında Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş da vardı. Hal böyle olunca Bektaş’ın fıkraları da gündeme taşınınca anlatmaya fırsat kalmadan kahkahalar yankılandı.
Nasıl mı oldu?
Ali Bektaş doğal olarak Kozlu’da yoğun çalışan bir başkan elbette herkes de öyle. Biraz erken kalkmak isteyince ortamı biraz daha neşelendirmek adına KGD Başkanı Mustafa Emen başkan bektaş’a dönüp dedi ki, “Başkanım senin şu meşhur fıkralarından birini anlat da hep birlikte moral bulalım gülelim.”
Ali Başkan da laf biter mi; mikrofonu eline alıp “Buradan söylediğini yazmak etik olmaz  ……. deyince salonda gülme krizi koptu. 
Fotoğrafı konuşturmak gerekirse zaten şu yüzlere bakmak yeter. KGD Başkanı Mustafa Emen, Vali Yardımcımız Turgut Subaşı, Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan ve tabi ki gülmeyi patlatan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş. Bizleri yine uzun aradan sonra güldürdün ya Allah da seni güldürsün Ali Başkanım seviliyorsun. Haber-Yorum: Mustafa EMEN