TFF 2.Lig Beyaz Grup'un 38.haftasında kendi sahasında Esenler Erokspor'u konuk edecek olan Serik Belediyespor'da kriz yaşandı. İki hafta önce temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'u mağlup ederek ligde kalmayı garantileyen Antalya temsilcisi, yeniden küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya.

Tayfun Demir'den Zonguldak Kömürspor'a destek! Tayfun Demir'den Zonguldak Kömürspor'a destek!

Serik Belediyespor futbolcuları, sezon boyunca mağdur edildiklerini belirten bir metin yayınladı.

Zonguldak Kömürspor maçının primlerini alamadıklarını açıklayan futbolcular, "Son olarak da kazanarak ligde kalmayı garantilediğimiz Zonguldak Kömürspor maçı primi de ödenmemiş olup muhatap alabileceğimiz kimseye de ulaşılamamıştır. Bizlere, özellikle son üç aylık süreçte Belediyenin seçim sürecinde olduğu ve seçimden sonra ödemelerin gerçekleşeceği vâdedilmiştir." ifadelerini kullandı.

Serik Belediyespor futbolcularının yaptığı ortak açıklama şu şekilde;
“Serik Belediyespor futbolcuları olarak, alın terimizle sorunlarımızı lig sonuna kadar halı altına süpürerek takımımızı ligde bıraktık.

Ancak bu süreçte SERİK BELEDİYESPOR sahipsiz bırakıldı ve bizler zor günler geçirirken deplasmanlarda, bayramlarda ve özellikle ligde kalmayı garantilediğimiz Zonguldak Kömürspor maçından sonra yalnız bırakıldık. Aylardır söz verilen peşinat ve maç başı ödemeleri içeride olmasına rağmen bu zamana dek hiç bir açıklama yapmadık.

Son olarak da kazanarak ligde kalmayı garantilediğimiz Zonguldak Kömürspor maçı primi de ödenmemiş olup muhatap alabileceğimiz kimseye de ulaşılamamıştır. Bizlere, özellikle son üç aylık süreçte Belediyenin seçim sürecinde olduğu ve seçimden sonra ödemelerin gerçekleşeceği vâdedilmiştir.

Bugün lig biterken gelinen nokta da görüyoruz ki gurur ve şerefimiz ile ligde bıraktığımız Serik Belediyespor futbolcuları olarak mağdur edildik. Verilen sözler tutulmadığı takdirde Cumartesi günü oynanacak olan Esenler Erokspor maçına çıkmama kararı aldığımızı bildiririz”

SERİK KÜME DÜŞEBİLİR
Zonguldak Kömürspor, Kırklarelispor deplasmanından 3 puanla dönmeyi başarır, Antalya temsilcisi de maça çıkmazsa önümüzdeki hafta gözler tümüyle TFF'ye dönecek.

Serik Belediyespor, ligin son haftasında oynanacak olan Esenler Erokspor karşılaşmasına çıkmazsa 3 puan silme cezasıyla karşı karşıya kalacak ve 37 puana düşme tehlikesi yaşayacak.

HABER: Emre Sezer