TFF 2.Lig Haberleri

TFF 2.Lig haberleri ve güncel TFF 2.Lig gelişmeleri, TFF 2.Lig ile ilgili tüm video, TFF 2.Lig fotoğrafları ve TFF 2.Lig haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


SPOR

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Esenler Erokspor, normal sezonu 83 puanla 1.sırada tamamlayarak şampiyonluk kupasını kaldırdı.

SPOR

TFF 2.Lig Beyaz ve Kırmızı Grup'ta normal sezonun sona ermesiyle birlikte Play-Off tarihleri yaklaştı. Bazı Zonguldak Kömürspor taraftarları ise Play-Off'ların...

SPOR

TFF 2.Lig Beyaz Grup'un son haftasında oynanacak karşılaşmalar öncesinde Serik Belediyespor futbolcuları maça çıkmayacaklarını duyurdular.

SPOR

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta Esenler Erokspor şampiyonluğa koşarken Vanspor FK, Bursaspor deplasmanında sahadan çekildi.

SPOR

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta normal sezonun son haftasına girilirken yaşanan skandallar silsilesi devam ediyor.

SPOR

Zonguldak Kömürspor, ligin son maçında Kırklarelispor deplasmanına konuk oluyor..

SPOR

TFF 2.Lig ve TFF 3.Lig'de artık son haftaya girilirken, federasyon 19'a kadar çıkarttığı canlı yayınlanacak maç sayısını 7'ye kadar düşürdü.

SPOR

Zonguldak Kömürspor'da hedef Kırklarelispor deplasmandan galibiyetle dönüp gözünü ve kulağını TFF'dan gelecek habere çevirmek.

SPOR

Zonguldak Kömürspor, hafta sonu TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta oynanacak olan son lig maçları öncesinde TFF'den olumlu haber bekliyor.

SPOR

Zonguldak Kömürspor, TFF 3.Lig'e düştü.

SPOR

TFF 2. Lig Beyaz Grup 37. hafta maçında Zonguldak Kömürspor A.Ş. - Kırşehir Futbol Spor Kulübü karşı karşıya geliyor.

SPOR

TFF 2.Lig'de play-off heyecanının başlayacağı tarihler belirlendi.