Milli Görüş Platformu adına açıklama yapan Milli Görüş Platformu Sözcüsü Zonguldak Eski Milletvekili Necmettin Aydın, bugünkü basın açıklamasında Bahar Kalkanı harekatına destek verdiklerini belitti. 

 

Zonguldak'ta zincirleme trafik kazası! Ortalık savaş alanına döndü Zonguldak'ta zincirleme trafik kazası! Ortalık savaş alanına döndü

Milli Görüş Platformu, Bahar Kalkanı Harekatına destek açıklaması yaptı.

Zonguldak Eski Milletvekili Necmettin Aydın'ın açıklaması şu şekilde:
"Tarih sanki yeniden yaşanıyor. Moğol istilası bu gün Rus istilası olarak yeniden hortlamıştır. Her şeyi yerle bir eden, yakıp yıkan, arkasında canlı bırakmayan Ruslar, Moğolları aratır olmuştur. Kuzeyimizde İki yüz yıl (1700-1990) Balkanlar ve Kafkaslarda Müslümanları katleden Rusya şimdi güneyimize inmiş Kadim İslam toprağı Suriye’de Tarihe, kültüre, İslam’a ve insanlığa ait ne varsa yok etmektedir. 
Haçlı seferleri form değiştirerek yeniden başlamıştır. Lübnan-Irak, Kudüs -Filistin yok edilmiş şimdi gözümüzün önünde Suriye yok edilmektedir. Haçlı güruhu DEAŞ bahanesi ile bölgeye, Suriye’yi yakıp yıkmaya gelmiş, tek başına gücü yetmeyince modern Moğol Rus’u (Obama Putin’i Suriye’ye ben çağırdım) çağırmış yüzyılın en büyük vahşetini işlemektedirler. 
Eğer seyreder, müdahale etmezsek sıra Türkiye’dedir. Aslında bizi de boş bırakmamışlar hep üstümüzde çalışmışlardır. 1960, 1982, 28 şubat darbeleri bu çalışmalardır. En büyük hamlelerini 15 temmuzda yapmışlar, çok şükür bu hamleleri püskürtülmüş ve devin uyanmasına vesile olmuştur. Devletimiz zincirlerinden Milletimiz içindeki virüslerden kurtulmuştur.
Bütün bu olanlar siyonizmin büyük İsrail senaryosunun uygulamalarıdır.  ABD ve Rusya’nın nasıl perde arkasında aynı karargahtan yönetildikleri çok açık ortadadır. Şimdi ABD zor durumdaki Rusya’yı kurtarmak için dost gibi bize yanaşmaktadır. Çok şükür devletimiz bu gün artık her şeyin farkındadır. İnşallah Esed -Rus seviciler, Amerikan hayranları belki uyanırlar. 
Yine tarihte olduğu gibi bu bölgeyi içine düştüğü bu durumdan bu AZİZ MİLLET, KAHRAMAN ORDUMUZ KURTARACAKTIR. Kurtuluş süreci başlamıştır. BARIŞ PINARI ZAFERİMİZ  sanki Otlukbeli zaferimizdir. Sanki Sultan Fatih  yeniden Fethe çıktı.
FIRAT KALKANI - ZEYTİNDALI ZAFERLERİMİZ TARİHTEKİ MERCİ’’DABIK’’ ZAFERİ’nin aynısıdır, ÇALDIRAN ZAFERİ yakındır. şimdi İDLİB’TEYİZ. Sanki RIDANİYE SAVAŞI yeniden yaşanıyor. Sanki Sultan Yavuzun orduları yine çöllerde kutsal topraklara yürüyor. İnşallah yine kazanacağız. Allah’ın yardımıyla Kahraman Ordumuz yine muzaffer olacaktır. Allah bize yardım ederse kimse bize galip gelemez. 
BİZLER MERHUM ERBAKAN HOCAMIZIN KURDUĞU MİLLİ GÖRÜŞCÜ STK’ LAR OLARAK, BÜTÜN GÜCÜMÜZLE, RUHUMUZLA, DUALARIMIZLA  AZİZ DEVLETİMİZİN, KAHRAMAN ORDUMUZUN YANINDAYIZ. 
Bu gün, ne işimiz var Suriye’de, ne işimiz var İdlib’te cümleleri kadar zehirli cümle olamaz. Hatta bugün ama’lı fakat’lı cümle bile kuramayız. Muhalefetiz, siyaset yapacağız diye Milletimizin, Kahraman Ordumuzun moralini bozmaya kimsenin hakkı yoktur. GÜN BİRLİK BERABERLİK GÜNÜDÜR.  
                                                                                                                         

Milli Görüş Platformu Sözcüsü
                                                                                                                                   Necmettin AYDIN

Sağlık-DER
Dünya İslam Sağlık Birliği
Hak-İş
Merhamet Teşkilatı İnsan Hakları ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği
Ümmet Gençleri Derneği
Mahmudiye Vakfı
Osmanlı Türkmenleri Yaşatma, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 
TAKVA
Hukuk- Der
Uluslararası İşadamları Derneği
HUDER
Mahalli İdareler Derneği
Sağlığı Koruma ve Refah Derneği
Ensar Sevgi ve Kardeşlik Derneği
YİMDER
İGMG- Hasene
BTH
Tüm İşçi Emekliler Derneği
Gönüllü Eğitimciler Derneği
IHO-EBRAR"