TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, bu hafta sonu aralarında 5 puan fark bulunan Serik Belediyespor'la deplasmanda adeta ölüm kalım maçına çıkacak.

Kevol Midi Kızları, Bartın ile mücadeleye hazır! Kevol Midi Kızları, Bartın ile mücadeleye hazır!

Bugün Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda yapılan antrenmanın ardından Pazar günü oynanacak maç için yine bu gece yola çıkacak olan Kırmızı Lacivertli kafile, 2 gün boyunca Antalya'da kampa girecek.

Zonguldak Kömürspor resmi hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan teknik sorumlu Barış Şeref, "Bu hafta bu işi bitireceğiz" dedi.

"İSTATİSTİKLER VE BAŞARIMIZ ORTADA"
Barış Şeref, "İnancınız ne kadar güçlüyse başarılı olma ihtimaliniz o kadar fazladır. Bizim inancımız geldiğimiz ilk günden bu yana hep güçlü. Topladığımız 17 puan var. 10 maç üzerinden kıyaslama yapacak olursak, istatistikler ve başarımız ortada."

"ŞUAN TEK ODAK NOKTAMIZ SERİK BELEDİYESPOR"
Barış Şeref, "Sezon sonuna kadar oynayacağımız 3 maç daha var. Şuan tek odak noktamız Serik Belediyespor. Zonguldak’taki hazırlıklarımızı tamamladık. Bu gece yola çıkacağız. Maç kampımız Antalya’da olacak. Akdeniz iklimine uyum sağlamak adına iki gün öncesinden gidiyoruz."

"BU İŞ BU HAFTA BİTECEK!"
Barış Şeref, "Konsantrasyonumuz üst seviyede. Gereğini yapacağız. 3 puan alıp döneceğiz. Bu hafta bu iş Allah'ın izniyle bitecek. Zafer inananlarındır. Biz inanıyoruz.”

HABER: Emre Sezer