Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hasan Tosun, Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi  Başhekimliğine atanan Prof. Dr. Burak Bahadır’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.  Zonguldak’ta ki sağlık sorunları üzerine sohbetin geçtiği ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çektirildi.

Burak Bahadır nazik ziyareti için Hasan Tosun’a teşekkür etti.

ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT HASTANESİ'NİN TARİHÇESİ

1992 yılında Zonguldak Karaelmas Üniversitesi adıyla kurulan ve daha sonra ismi Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) olarak değiştirilen üniversitemiz, 7141 sayılı Kanun'un 6. Maddesi uyarınca “Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi” adıyla faaliyetine devam etmektedir.

Milletvekili Eylem Ertuğrul'un önergesine yanıt! Ücretli ve atanamayan öğretmenlere ilişkin açıklama... Milletvekili Eylem Ertuğrul'un önergesine yanıt! Ücretli ve atanamayan öğretmenlere ilişkin açıklama...

Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 1992 yılında çıkartılan 3837 Sayılı Kanun ile kurulmuş ve 2000-2001 Eğitim Öğretim döneminde 7 programının açılmasıyla lisansüstü eğitim-öğretim faaliyetlerine başlamıştır. Şu anda; Tıp Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu işbirlikleriyle toplamda 15 Anabilim Dalında faaliyet göstermektedir. Bu anabilim dallarında 17 tezli yüksek lisans, 1 tezsiz yüksek lisans ve 11 doktora programı olmak üzere toplamda 29 lisansüstü eğitim programı sunmaktadır.

Sağlık Bilimleri Enstitüsü, idari yapılanmasını Üniversitemiz Obezite ve Diyabet Uygulama ve Araştırma Merkezi binasında sürdürmektedir. Öğrenciler, İbn-i Sina ve Farabi Kampüslerinde bulunan ortak ileri eğitim, araştırma ve sosyal alt yapılarından faydalanma imkanına sahiptir. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, lisansüstü eğitimdeki lider konumuyla önemli bir rol oynamaktadır.

HABER MERKEZİ