Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, başkanlık döneminde yaptığı çalışmaları değerlendirerek planladığımızdan çok daha fazlasını yaptık dedi.

Zonguldak 2. Genel Ticaret Fuarı 3. gününde de misafirlerini ağırlamaya devam etti... Zonguldak 2. Genel Ticaret Fuarı 3. gününde de misafirlerini ağırlamaya devam etti...

Başkan Alan, başkanlık görevi yaptığı süre zarfını değerlendirerek 2019 seçimlerinden planladığımızdan daha fazlasını yaptıklarını dile getirdi. Alan, pandemi, deprem ve sel gibi afetlerin arkasına sığınmadan çalıştıklarını söylerek fragman bitti film daha yeni başlıyor dedi.

Başkan Alan’ın açıklamasında şu şekilde;”Gücümüz yettiğince sağ olsun başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın destekleriyle bakanlarımızın, il başkanımızın, vekillerimizin, teşkilatlarımızın da meclis üyelerimizin, çalışma arkadaşlarımızın katkıları, destekleri vatandaşımızın da duasıyla, desteği elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret gösterdik. Tabii. Yapamadığımız şeyler oldu. Başlayamadığımız da oldu, yarım kalan da oldu ama daha önce 2019 seçimi öncesi planladığımızdan çok daha fazlasını yaptık ki pandemiye rağmen, sellere ve depremlere rağmen ama hiçbir zaman bunların arkasına mazeret gösterip sığınmadık Amacımız daha fazlasını yapmak. Niyetimiz de o. Zaten bunların daha önce de söylemiştim. Fragman bitti. Asıl film yeni başlıyor diye. Sloganımızdı o daha yeni başlıyoruz. Inşallah çok daha güzellerine insanımızın hizmetine sunacağız”dedi.

Emre Can Bayram