Tayfun Demir'den Zonguldak Kömürspor'a destek! Tayfun Demir'den Zonguldak Kömürspor'a destek!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Kurulu'nun araştırma başlattığı Ankaraspor-Nazilli Belediyespor karşılaşması hakkında konunun derinleştirilmesi gerektiğini belirten Zonguldak Kömürspor yönetimi, "Türk futbolunda temiz futbol için bu maçla ilgili gereğinin biran evvel yapılmasını bekliyoruz. O maçın istatistikleri uzlaşı iddialarını doğrular nitelikte. Nazilli Belediyespor maçında “0” istatistikle oynayan Ankaraspor, bugün nasıl oluyor da Altınordu karşısında 3 gol buluyor ve istatistik rakamları yukarıya çıkıyor?" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU’NA AÇIK ÇAĞRIMIZDIR"
Zonguldak Kömürspor, "Geçen hafta oynanan ve ligdeki kaderimizi yakından etkileyen Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili devam eden inceleme sürecinin derinleştirilmesini istiyoruz. Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı sıradan bir maç değildir! Öncesinde neler yaşandı, neler konuşuldu bilmek hakkımız.

Türk futbolunda temiz futbol için bu maçla ilgili gereğinin biran evvel yapılmasını bekliyoruz. O maçın istatistikleri uzlaşı iddialarını doğrular nitelikte. Nazilli Belediyespor maçında “0” istatistikle oynayan Ankaraspor, bugün nasıl oluyor da Altınordu karşısında 3 gol buluyor ve istatistik rakamları yukarıya çıkıyor?

Ankaraspor’un Nazilli Belediyespor’la oynadığı maçın istatistikleri ile bugün Altınordu ile oynadığı maçın istatistiklerini karşılaştırdığımızda aradaki farkı net bir şekilde göreceksiniz. Şimdi takdiri siz değerli spor kamuoyuna bırakıyoruz!"

HABER: Emre Sezer