Başkan Dökmeci; “Belediyemizin borcu, orta ölçekli iş insanının borcu kadar!” Başkan Dökmeci; “Belediyemizin borcu, orta ölçekli iş insanının borcu kadar!”

Zonguldak Kömürspor Başkanı Salih Demir, geçen hafta Vanspor deplasmanında oynanan olaylı maçla ilgili yaşanan ve kamuoyunda büyük yankı uyandıran futbolcularımıza yönelik şiddet konusu hakkında sessizliğini bozarak yaptığı açıklamada Vanspor başkanının hatasını kabul ettiğini ve yaptığı özürü de kabul ettiğini belirterek spor kamuoyuna özetle şunları söyledi.

“Vanspor maçından sonra istenmeyen olayların yaşandığı doğrudur. Bu konuda biz de açıklama yapmak gereği duyduk. Geç açıklama yapmamızın sebebi, olaylar hakkında net bilgi sahibi olmak için bizim ekibimizle konuştuk. Olayın detayını tam olarak öğrenmek adına karşı tarafla çeşitli görüşmelerimiz oldu. Onun için açıklamayı uygun zamanda yapmayı uygun gördük.

Bana anlatılanlar ve öğrenebildiğim kadarı ile Vanspor Başkanı maç sonunda soyunma odamıza girerek, küfürler edilmiş, orada yaşanan tartışma sonrası arbede çıkmıştır. Silah çekme olayında bir delil olmadığı ve silahın görünmediği bana iletildi. Bundan sonra önümüze bakmamız ve lige odaklanmamız lazım.” Dedi.