Yeter artık kendinize gelin…
Zonguldak Kömürspor’da alınan başarısız sonuçlar ve bir türlü toparlanamama son oynanan İstanbul Beyoğlu Yeni Çarşı maçında da kendini gösterince alınan 4-1 farklı mağlubiyet Başkan Salih Demir’i ve tüm camiayı da isyan ettirdi.
Elinden gelen tüm desteği ve gayreti gösteren Kömürspor Kulübü Başkanı Salih Demir, mutlak galibiyet için gidilen ve oldukça da galibiyet primi verilecek olmasına rağmen alınan 4-1 gibi farklı sonuç üzerine istifa ettiğini açıkladı.
Yedinci yenilgisini alarak 6 puanla ligin de dibine demir atan ve küme potasına yerleşen Kırmızı-Lacivertli ekibimiz bu çıkmazdan nasıl kurtulacak bunlar konuşuladursun ve ince hesaplar yapıladursun bakıldığında işler hiç te yolunda gitmiyor.
Kadro yapısına bakıldığında ekonomik sıkıntılar sebebiyle gerekli olan transferleri hayata geçiremeyen yönetimin kurduğu bu kadronun lige yeterli gelmediği açıktır. Diğer takımlara göre mevcut bu kadrodan üstün başarı beklemek de hayalden öteye gitmeyeceği oynanan maçlarda net şekilde görülmüştür.
Kulüp Başkanı Salih Demir geçtiğimiz günlerde de aynı şekilde istifa dilekçesini vermiş ancak kabul görmemişti. Demir, şehrin yetkililerine de defalarca çağrı yapmasına ve destek istemesine rağmen bütün yükü Demir şirketlerin sırtına bırakılması gelinen noktada bardağı taşıran son damla oldu.
Bu noktada takımın içinde bulunduğu durum da göz önüne alınarak İstifa çözüm olmamasına rağmen ara transfere kadar mevcut bu kadro ile yolumuza devam etmek durumundayız.
Ancak burada şu hususun altını da çizmekte fayda var.
Savaştan kaçmak, korkakların ve inanmayanların işidir.
Zonguldakspor forması çok büyük ve ağır bir formadır.
Bu formayı giyme şansına sahip olan her futbolcunun 90 dakika sahada kolunu-bacağını bırakma pahasına savaşarak hakkını vermek “zo-run-da-dır.”
Pes etmek yok. Havlu atmak yok. Savaşmak var, başarmak var.
Silkenin ve kendinize gelin. 
Sizin arkanızda dünyada da adı duyulan ve Türkiye’yi hayran bırakan büyük Zonguldakspor taraftarı var.
Tek kelimeyle “Yeter artık kendinize gelin”

Zonguldak’ta şok olay! Yağmur altında çaresizce bulundular Zonguldak’ta şok olay! Yağmur altında çaresizce bulundular

Zonguldakspor - MUSTAFA EMEN SPOR ANALİZ - imza haber spor