"Zonguldak’ta hükümetin onay verip başlattığı projeleri dikkat edin ağırdan almak gibi bir adeti var Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı Karayolları Bölge Müdürlüğü ile Bayburt Grup gibi firmaların…

Örnek mi?

Yıllardır bitmeyen, Zonguldak-Devrek yolunun asfaltı…

Yıllardır meşhur hale gelip, “Dünyanın en büyük köyü Zonguldak’a hoş geldiniz” tabelasının asılmasına vesile olan karayollarındaki meşhur çukurlar!

Zonguldak'ta İkinci Genel Ticaret Fuarı başladı! Yerel ekonomi için can suyu Zonguldak'ta İkinci Genel Ticaret Fuarı başladı! Yerel ekonomi için can suyu

Arada bir Sayın Milletvekili Muammer Avcı şikayet edince fırça yiyip harekete geçip “Dostlar alış verişte görsün” cinsinden çalışma yapsalar da niye bitmez bu Zonguldak-Devrek yolu?" içerikli hazırladığımız habere gelen yorumlar şaşırtı."

İmza Gazetesi'nin gündeme getirdiği habere yorum yapan vatandaş "Bayburt Grup'ta çalışan bir Bayburtlu olarak gördüm ki Bayburt Grup işine gelince 3 yıllık işi bir yılda bitiriyor, işine gelmeyince 5 yıllık işi 15 yıl uzatıyor." şeklinde yorum yazarak bu duruma tepki gösterdi.

Köpeksiz köyde değneksiz gezenlere… Makale: Köpeksiz köyde değneksiz gezenlere…