Köprü Haberleri

Köprü haberleri ve güncel Köprü gelişmeleri, Köprü ile ilgili tüm video, Köprü fotoğrafları ve Köprü haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer,”Zonguldak Belediyesi özellikle Fevkani Köprüsü’nün yıkımı ile ilgili olarak seçim öncesi kamuoyunda tartışılan tüm...

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde geçtiğimiz yıl meydana gelen sel felaketinde zarar gören asma köprünün inşaatı büyük bir hızla sürüyor.

ÇAYCUMA

Zonguldak’ın Çaycuma ilçe girişindeki köprünün çökmesi sonucu hayatını kaybedenler 12. yılda dualarla anıldı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta İstasyon Caddesinden çarşı merkeze bağlanacak yeni köprüde sona gelindi.

ASAYİŞ

16 yaşındaki bir kız çocuğu köprüye çıktı. Köprüye intihar etmek için çıkan kıza olay yerine gelen ekipler müdahale etti.

BOLU

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bolu'da trafiğin yoğun olduğu D-100 kara yolunda önemli bir adım atılacağını duyurdu.

ZONGULDAK

Fevkani Köprüsü tarihe karıştı...

ZONGULDAK

Kdz. Ereğli Belediyesi'nin önceki dönem başkanlarından Murat Sesli, Göztepe Köprüsü'nde trafik sorununu çözecek önemli bir proje duyurdu.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta geçtiğimiz günlerde açılan yaya köprüsü bugün yeniden kapandı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta yıkılan köprü ayaklarında çevre düzenleme çalışmaları başladı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta Fevkani köprüsünde son kalan kısımda alınarak  67 yıllık köprü kaldırıldı. 

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, Kavaklık Birinci Köprü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, üst geçidi kullanmayan bir yaşlı adamın otomobil çarptı.