İl Sağlık Müdürlüğü'nün Acı Kaybı...Saim Köktürk vefat etti... İl Sağlık Müdürlüğü'nün Acı Kaybı...Saim Köktürk vefat etti...

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş gece başlayan ve şiddetini öğle saatlerine kadar devam ettiren yoğun yağmur sebebiyle Kozlu ilçesinde bir takım sıkıntıların yaşandığını ancak bunların gayet normal olduğunu ifade ederek an itibariyle ekiplerin yoğun çalışması sonucu her şeyin normale döndüğünü söyledi.
Başkan Bektaş Genel yayın Yönetmenimiz Mustafa Emen’e telefonla verdiği bilgilerde şunları söyledi.
“Bölgemizi etkisi altına alan şiddetli yağmurlar her tarafı etkilediği gibi Kozlu ilçemizde de bazı istenmeyen sıkıntılara sebebiyet verdi ancak Allah’a şükür olağanüstü kötü bir durum yaşamadık. Ekiplerimizin yoğun gayretle çalışması sonucunda her şeyi kontrol altına aldık ve normale döndük. Tüm çalışmalarımız dikkatle ve titizlikle yürütülmektedir. Yağmurun etkisi azalmaya başladı ve bundan sonraki saatlerde etkisini kaybedeceği bilgisi var. Allah bu tür afetlerden hepimizi korusun. Mevcut olan eksiklikleri de süratle yoluna koyma gayretlerimiz devam etmektedir. Sıkıntı yapacak bir durum yoktur.”