Zonguldak'ta açlıkla mücadele! Domuzlar şehre indi Zonguldak'ta açlıkla mücadele! Domuzlar şehre indi

Zonguldak Prof. Dr. Ş. Teoman DURALI Bilim ve Sanat Merkezi ile Zonguldak Uzun Mehmet Özel Eğitim Okulu (1. Ve 2.kademe) arasında yapılan işbirliği protokolü kapsamında kardeş okul projesi etkinlikleri başlatıldı.

Zonguldak Uzun Mehmet Özel Eğitim Okulunda eğitim gören özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilere yönelik yapılan fotoğraf çekimi etkinliğine Zonguldak Prof. Dr. Ş. Teoman DURALI Bilim ve Sanat Merkezi öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Yapılan fotoğraf çekme etkinliğine uygulayıcı olarak Bilim ve Sanat Merkezi müdürü Muharrem ÇİVİCİOĞLU, Görsel Sanatlar Öğretmeni Seda KUZU TURAN, Rehberlik Öğretmeni Yüksel MANDIRACI katıldı.

Yapılan bu etkinlik sayesinde özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerle özel yetenekli bilim sanat merkezi öğrencileri birlikte keyifli ve eğlenceli zaman geçirdiler. Bu etkinlik sürecinde planlandığı gibi iki okul öğrencileri arasında güçlü bir duygusal bağ oluştu.  Zonguldak Prof. Dr. Ş. Teoman DURALI Bilim ve Sanat Merkezi müdürü Muharrem ÇİVİCİOĞLU her iki okul arasındaki etkinliklerin yapılan planlama doğrultusunda devam edeceğini ifade ederek bu projeye katılan tüm öğrenci, öğretmen ve velilere teşekkür etti.