Büyük tartışmalara aldırılmadan bildiklerinden şaşmayarak eski hastanenin hemen altındaki poliklinik alanına yeni Atatürk Devlet Hastanesinin yapılmasından sonra yaşanan park sıkıntısı çekilmez duruma geldi ve hatta “Bu rezalete dur diyen yetkili yok mu” soruları soruluyor.

Kazmayı vurdular, içkili mekanlar taşınıyor... Kazmayı vurdular, içkili mekanlar taşınıyor...

Böylesine güzel ve modern bir hastanenin kazandırılmasının memnuniyetinin yaşandığı ilimizde otoparkın hesap edilmeden hizmete açılmasının sıkıntısının ne zaman sona ereceğini soran vatandaşlar yetkilileri göreve davet ederek bu çilenin bitmesini istiyor.

Hastane Yolu

Araçlarını park edecek yer bulamayan ve mecburiyetten stadyumun açık tribünün arka duvarının olduğu alana ve karşı kısmına bırakan vatandaşlar trafik akışını da engelledikleri gibi olası kazalara da davetiye çıkartıyor. Araçlarını sağlı sollu park etmelerinden doğan sıkıntı sebebiyle yolu kullanan sürücüler zor anlar yaşıyor.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, görünen tablo ortada. Bu sıkıntı ne zaman bitecek bilinmiyor. Yetkilileri de biz buradan göreve davet ediyoruz. Bu böyle gitmez.

Haber-Foto-Yorum: Mustafa Emen