CHP Zonguldak İl Başkanlığı dün akşam saatlerinde Zonguldak il genelinde bazı adaylarını açıklarken Devrek ilçesinde mevcut Belediye Başkanlığı görevini de sürdüren Çetin Bozkurt yeniden aday gösterildi.

Alınan bilgiye göre, parti içerisinden bazı kesimler Bozkurt'un mahkeme süreçlerinden ötürü yanlış karar olduğunu savunurken, Çetin Bozkurt'u destekleyen ismin Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz olduğu öğrenildi.

İddiaya göre, Yavuzyılmaz, Çetin Bozkurt'un adaylığı için herhangi bir anket ya da seçim yaptırtmadı.

Cumhuriyet Halk Partisi Devrek ilçesinde beş aday adayı bulunurken, aday adayları arasından Çetin Bozkurt, İsmail Külah, Okan Onur CHP'nin önemli üç ismi olarak öne çıkmıştı.

CHP'den Devrek Belediye Başkan aday adayı olmak için Zonguldak Belediyesi'ndeki encümenlik görevinden istifa eden ve eski Atatürkçü Düşünce Derneği başkanı Okan Onur, Çetin Bozkurt kararı üzerine Devrek Belediyesi için 2024 yerel seçimlerinde bağımsız olarak halkın karşısına çıkacağını açıkladı. 

Dumanlar yükseldi! Ekipler sevk edildi Dumanlar yükseldi! Ekipler sevk edildi

Chp Devrek'te Karıştı! Chp'li Etkili Isim Bağımsız Aday.. (3)

OKAN ONUR KİMDİR?

1980 yılında Devrek’te doğdu. Evli ve bir çocuk babasıdır. İlk, orta ve lise eğitimimden sonra Konya Selçuk Üniversitesi İşletme Fakültesini dereceyle bitirdi. Askerliğini Malatya’da yedek subay olarak yaptı. İleri seviyede İngilizce biliyor. 6 müzik enstrümanı çalıyor. 20 deneme ve birçok tiyatro metni yazdı.4 yıl Devrek Atatürk’çü Düşünce Derneği yönetim kurulu üyeliğinden sonra 2019 yılında ADD yönetim kurulu başkanı olarak seçildi. Şu an Atatürk konulu bir kitap yazıyor.

Chp Devrek'te Karıştı! Chp'li Etkili Isim Bağımsız Aday.. (1)

 Yaklaşık 10 yıl müzik ve tiyatro ile uğraştı. Sayısız konser verdi ve gelirini ihtiyaç sahiplerine dağıttı. Birçok tiyatro oyununda görev aldı. Şimdilerde Atatürk’ün son 30 gününü anlatan tek kişilik bir sahne programı hazırlıyor ve tüm Türkiye’de sahnelemek istiyor. Üniversiteden sonra baba mesleği olan elektronik üzerine 40 yıllık işletmemizin başına geçerek şube sayımızı 3 e çıkardı. Türkiye’de en iyi 20 firma içine girmeyi başardı. Türkiye’nin en büyük güvenlik sistemleri kurulumlarını yaparak yüzlerce referans kazandı. Türk Hava Kurumu, Kızılay, Devrek Meslek Yüksek Okulu geliştirme yaşatma derneğinde ve birçok yardım derneklerinde gönüllü görev aldı.

Chp Devrek'te Karıştı! Chp'li Etkili Isim Bağımsız Aday.. (2)

 Tamir tezgahından yetişmiş, şimdilerde birçok şubesiyle Türkiye çapında işlere imza atan 40 yıllık bir firmanın ikinci kuşağı. Zonguldak onu çalışkanlığı, dürüstlüğü ve esprili kişiliğiyle tanıyor. Atatürkçü düşünce derneklerinde görev aldı. Birçok denemeler yazdı. Bir çok program sundu ve yönetti. Şimdilerde tek kişilik bir sahne ile Çanakkale savaşı ve Mustafa Kemal Atatürk konulu bir sunum hazırlıyor.