Haftaya nasıl başlayacağız? Zonguldak, Bartın,Karabük, Kastamonu, Bolu ve Düzce'de hava nasıl olacak? Haftaya nasıl başlayacağız? Zonguldak, Bartın,Karabük, Kastamonu, Bolu ve Düzce'de hava nasıl olacak?

30 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan önseçime başvuruda bulunan 7 aday adayının tamamının katılmasını sağlamak amacıyla alınan bu demokratik karar, partinin içindeki demokratik sürecin bir yansıması olarak değerlendirilmektedir.

Zonguldak Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Harun Akın, CHP'nin bu demokratik sürecini önemli bulduğunu ve kendisinin de içinde bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti. Akın, önseçimin partilerine ve Zonguldak'a hayırlı olması temennisinde bulunarak, diğer aday adayı arkadaşlarına da başarılar diledi.

Harun Akın, açıklamasında;

"CHP Parti Meclisi’nin, Zonguldak İl Belediye Başkan Adayı’nı belirlemek üzere 30/12/2023 tarihinde yapılacak önseçime, başvuruda bulunan 7 aday adayının tamamının katılması yönünde aldığı kararı partimiz Cumhuriyet Halk Partisi ve Zonguldak adına çok önemli buluyorum.

Bu demokratik kararın alınma sürecinin başında ve içinde yer almaktan duyduğum memnuniyeti ifade ediyor, yapılacak ön seçimin öncelikle partimize ve çıkacak sonucun Zonguldak’a hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Bu demokratik süreç, CHP'nin içinde şeffaf ve katılımcı bir atmosferin oluşturulmasına yönelik önemli bir adım olarak nitelendirilmektedir.

HABER MERKEZİ