Zonguldak'ta açlıkla mücadele! Domuzlar şehre indi Zonguldak'ta açlıkla mücadele! Domuzlar şehre indi

Afgan uyruklu Vezir Mohammed Nortan’ın cinayeti ile ilgili gözaltına alınan ocak sahibi Hakan K.’nin Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)eski belde başkanı olduğu öğrenildi.

Olay nasıl olmuştu; 

Olay, 10 Kasım'da Kırat Mahallesi Koca Osman Sokak´ta meydana geldi. Yoldan geçenler, yandaki ormanda yanmış cesedi fark edip, ihbarda bulundu. Bunun üzerine bölgeye jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler bölgede delil niteliği taşıyan unsurları topladı, toprak zemindeki ayak izlerini de incelenip, kalıbını çıkardı. Benzin dökülerek yakıldığı belirlenen ceset, otopsi için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kayıp başvurularını inceleyen ekipler, cesedin, kaçak olarak işletilen maden ocağında çalışan 3 çocuk babası Afganistan uyruklu Vezir Mohammad Nourtani´ye ait olduğunu belirledi. Nourtani´nin ailesinin kendisinden haber alamadığı için cesedin bulunduğu gün kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

Ocak sahibi eski MHP Belde Başkanı çıktı

Öte yandan ocak sahibi ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Ocak sahibinin MHP eski belde başkanı Hakan K.’nin olduğu öğrenildi. Hakan K.’nin 15 gün önce MHP İl Teşkilatı tarafından alkol kullandığı için istifasının alındığı iddia edildi.