AK Parti'nin Safranbolu Belediye Başkan adayı Ali Büyüközdemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 31 Mart seçimlerinde Safranbolu'nun AK Parti'de olmasını arzuladığını kendisine ilettiğini açıkladı. Büyüközdemir, geçtiğimiz günlerde Karabük'e gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği sohbetten bahsetti ve Erdoğan'ın Safranbolu için tam destek vaat ettiğini aktardı.

Zonguldak, Düzce, Bartın, Kastamonu, Karabük ve Bolu'ya uyarı! Yazın daha da artacak Zonguldak, Düzce, Bartın, Kastamonu, Karabük ve Bolu'ya uyarı! Yazın daha da artacak

"SAFRANBOLU'YU İSTİYORUM. ALIN VE BANA GELİN"

Büyüközdemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a projeler hakkında bilgi verdiğini ve Erdoğan'ın Safranbolu'yu istediğini belirterek, “Cumhurbaşkanımız sanhede olduğu sırada ‘Safranbolu’yu istiyorum. Alın ve bana gelin, tüm projelerinize destek olacağım’ diyerek desteklerini gösterdi. Ben de kendisine uzun bir süredir kapı kapı dolaştığımızı, ilçemizdeki her eli sıkmaya çalıştığımızı, Allah’ın izniyle seçimi kazanacağımızı aktardım. Türkiye Yüzyılı’nın lideri Cumhurbaşkanımızın ilçemiz ile bu kadar ilgili olması hepimizi bir kat daha mutlu etti. Cumhurbaşkanımız yanımızda olduğu sürece inşallah Safranbolu için hazırladığımız bütün projelerimizi hızla bir bir hayata geçireceğiz. Ben Safranboluluların Cumhurbaşkanımızın isteğini boşa çıkartmayacaklarına ve destek vereceklerine inanıyorum. Safranbolu’nun bir 5 yıl daha kaybetmesine göz yummayacaklar." şeklinde konuştu.

İHA

Karabük Haberleri