Seçim Haberleri

seçim haberleri ve güncel seçim gelişmeleri, seçim ile ilgili tüm video, seçim fotoğrafları ve seçim haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak önceki dönem Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Merkez İlçe Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

ZONGULDAK

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde sandık görevlilerinin alacağı ücretlerin Ziraat Bankası'na yatırılmasına rağmen, Zonguldak Gökçebey Şubesi'nin ödeme yapmadığı iddia edildi.

GÜNDEM

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde sandık görevlilerinin alacağı ücretlerin hala hesaplara yatırılmadığı iddiası gündemdeydi.

ZONGULDAK

Filyos Gaz Sahası'nda faaliyet gösteren TPAO'ya bağlı şirket, Şubat ayında 58 güvenlik görevlisini sorgusuz sualsiz işten çıkarmıştı.

ZONGULDAK

Kıran kırana geçeceği öne sürülen 57 adayın yarışacağı o seçimler öncesinde bazı siyasetçilerin baskı yaptıkları iddia ediliyor.

ZONGULDAK

Kdz. Ereğli Belediyesi'nin önceki dönem başkanlarından Murat Sesli, belediye meclis üyeleri ve adaylarıyla bir araya gelerek 2029 yerel seçimlerinde belediye...

ZONGULDAK

İyi Parti İl Başkanı Erdal Gülay kongrede tek verecekleri adayı açıkladı.

KASTAMONU

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde, Boyran Mahallesi'nde muhtarlık için yapılan oylama sonucunda, oy sayıları eşitlenince ilginç bir yönteme başvuruldu.

ZONGULDAK

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mustafa Öztürk yönetiminde toplantı yapılarak seçim süreci değerlendirildi.

KARABÜK

Yaşanan şiddetli fırtına, seçim öncesi dikilen yeni aydınlatma direklerini etkiledi.

KASTAMONU

İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde göreve geldikten sonra belediyenin önceki döneminden kalan borçları kamuoyuyla paylaştı.

ZONGULDAK

Geriye sayımın başladığı, nefeslerin tutulduğu Amelebirliği seçimleri, kıran kırana geçecek!