Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, 3 kişinin hayatını kaybettiği Siirt maden faciasında incelemelerde bulundu.

Siirt’te Eti Bakır Madenköy işletmesinde meydana göçükte 3 maden işçisi hayatını kaybetti. Yaşanan olayın ardından Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz bölgeye giderek incelemeler yaptı. 

Ardından Yavuzyılmaz, maden ocağında hayatını kaybeden maden şehitlerinin aileleri ile biraya gelerek başsağlığında bulundu. 

Ziyaretlerin sonrasında sosyal medyada hesabında açıklama yalan Milletvekili Yavuzyılmaz, “Dün gece Siirt’te Eti Bakır Madenköy İşletmesi’nde yaşanan göçükte üç madencimiz hayatını kaybetti.Karanlık yönleri olan bu facianın aydınlatılması için Genel Başkan Yardımcımız Gamze Taşçıer ve Siirt İl Başkanımız Enver Güneş ile birlikte Siirt’teyiz. 

Zonguldak'ta İkinci Genel Ticaret Fuarı başladı! Yerel ekonomi için can suyu Zonguldak'ta İkinci Genel Ticaret Fuarı başladı! Yerel ekonomi için can suyu

Sürecin takipçisi olacağız.

Başımız sağ olsun…”dedi.

Emre Can Bayram