Devrek Belediyesi, kar yağışının etkili olması durumunda hızlı ve etkili müdahale için 70 personel, 3 kar bıçaklı iş makinası, 2 iş makinası, 1 traktör, 1 kar kürüme aracı ve 4 tuzlama aracından oluşan bir ekip hazırladı. Ayrıca, don ve buzlanmaya karşı da başta tuz olmak üzere yeterli malzeme stoğu bulunduruldu.

ZBEÜ'lü öğrencilerden örnek davranış! ZBEÜ'lü öğrencilerden örnek davranış!

EKİPLER 24 SAAT GÖREV BAŞINDA

Belediye ekipleri, ilçe merkezindeki kaldırım, sokak, cadde ve mahalle yollarını sürekli ulaşıma açık tutmak adına gece gündüz görev yapacak. Halkın olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için kar ekipleri sürekli olarak hazır bekleyecek.

Devrek Belediyesi, Kar Yağışına Karşı Hazır! (2)

BAŞKAN BOZKURT'TAN UYARI!

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, olası yoğun kar yağışı durumunda halkın dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini vurgulayarak, "İçinde bulunduğumuz kış mevsimi nedeniyle, bölgemizde ve ilçemizde kar yağışı bekleniyor. Belediye olarak bütün hazırlıklarımızı tamamladık, tüm imkanlarımızla birlikte sahada olacağız. Halkımızın kar yağışından olumsuz etkilenmemeleri için bütün tedbirlerimizi aldık. Her zaman milletimizin emrindeyiz. Olası yoğun kar yağışı durumunda hemşehrilerimizin dikkatli ve tedbirli olmaları çok önemlidir. Zorunlu haller dışında trafiğe çıkmamaları, ayrıca kış lastikleri taksınlar zincirlerini yanlarından ayırmasınlar"dedi. Bozkurt, belediye olarak ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ve her zaman halkın emrinde olduklarını ifade etti.

Aybüke Ünal