Kilimli AK Parti Belediye Başkanı ve Başkan adayı Kamil Altun 31 Mart seçimleri yaklaştıkça çalışmalarına hız verdi. Mahalleleri dolaşan ve ev ziyaretlerinde bulunan Başkan Altun vatandaşlara yaptığı hizmetlerini yeniden seçildiği taktirde de hız kesmeden tekrarlayacağını anlatarak yeniden destek istiyor.

Her gittiği yerde halkın ilgi ve alakası ile karşılaşan Kamil Altun’a olan destek devam ederken vatandaşlar, “Başkanımızdan memnunuz Kilimli’ye çok güzel hizmetlerde bulundu. Eski Kilimli’den eser kalmadı daha da güzel yapacağına inancımız tam” diyerek destek veriyor.

Kamil Altun-6

Kamil Altun da ziyaret sonrası sosyal medyadan şu paylaşımı yaparak teşekkürlerini iletti.

Zonguldak'a Dev Yatırımlar: Bakanlık Destekleriyle Yeni Tesisler Kapıda! Zonguldak'a Dev Yatırımlar: Bakanlık Destekleriyle Yeni Tesisler Kapıda!

Altun: “Belediye Sitesi Mahallesinde kıymetli hemşerilerim ile buluştuk. Yaptığımız ve yapacağımız projeler üzerine hasbihal ettik.

Bizlere evinin kapılarını açıp, zaman ayıran dualarını ve desteklerini esirgemeyen hemşerilerime misafirperverlikleri için canı gönülden teşekkür ediyorum.”

Fotoğraflar konuşursa, Haber-Yorum: Mustafa Emen