Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi (TKBL)'de şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldak Spor Basket 67 ligin 24.haftasında Manisa ekibi Turgutlu Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geleceği müsabaka öncesinde Fahri Aktaş da tribünde olacak.

Aktaş'ın özel kalemi, maç öncesinde Zonguldak Spor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan ile iletişime geçerek Fahri Aktaş'ın maça geleceğini bildirdi.

Zonguldak Kömürspor-Kırşehir FK maçının ilk 11'leri belirlendi! Zonguldak Kömürspor-Kırşehir FK maçının ilk 11'leri belirlendi!

7 Temmuz 2021 ile 2 Ağustos 2023 tarihleri arasında Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunan Fahri Aktaş, 2 yıl gibi kısa bir süre içerisinde Zonguldak halkının sevgisini ve taktirini kazanmayı başarmıştı.

Ağustos ayında çıkan kararname ile birlikte Manisa İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Aktaş ile Zonguldak arasındaki bağ hiçbir zaman kopmadı. Ne Zonguldak onu unutabildi, ne de o Zonguldak'ı.

Kanat Tan'dan Fahri Aktaş'a teşekkür!
Zonguldak Spor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan, Fahri Aktaş'ın maça geleceğini bildirmesinden ötürü mutluluk duyduklarını belirterek teşekkürlerini iletti.

Tan, "Zonguldak bir önceki emniyet müdürümüz, şu an Manisa emniyet müdürümüz sayın Fahri Aktaş müdürüm, Turgutlu maçına geleceğini özel kalemi bildirdi.  O kadar çok mutlu olduk ki, bize moral oldu.  Zonguldak halkının sevgi, saygı duyduğu müdürümüze çok teşekkür ederiz. Allah devletimize zeval vermesin." dedi.

Emre Sezer