Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6.Grup'un 24.haftasında Çilimli Belediyespor'a konuk olan temsilcimiz Alaplı Belediyespor, rakibini 4-'lik skorla adeta bozguna uğrattı.

Müsabaka saat 15:00'da Çilimli İlçe Stadyumu'nda başladı. Sarı Lacivertliler, ilk yarının 16.dakikasında Sefa Turan ve Cömer Kandemir'in kaydettiği gollerle ilk 45 dakikayı 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda da oyunu elinde tutan temsilcimiz, 71.dakikada Ferhat Gerger ile farkı 3'e çıkarttı. 78.dakikada Çilimli Belediyespor farkı 2'ye indirse de 90.dakikada Erol Hakan Sepil'in golüyle fark yeniden 3'e çıktı.

Şükrü Öztürk, "Kabakcı sana sesleniyorum, madenci şehrinin madencilerini iyi biliyorsun" Şükrü Öztürk, "Kabakcı sana sesleniyorum, madenci şehrinin madencilerini iyi biliyorsun"

Bol gollü mücadelede başka bir gol çıkmadı ve Alaplı Belediyespor, Çilimli Belediyespor deplasmanından 4-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Alaplı Belediyespor, şampiyonluk şansını son iki haftaya taşımayı başarırken, Polatlı Belediyespor ise kendi sahasında bir diğer temsilcimiz Kdz.Ereğli Belediyespor'la 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçlarla birlikte Sarı Lacivertliler ile Ankara temsilcisi arasındaki puan farkı 4'ye düştü.

BAL 6.GRUP 24.HAFTA PUAN DURUMU
Polatlı Belediyespor 55
Alaplı Belediyespor 51
Ankara TKİ 50
Eskişehirspor 47
Kdz.Ereğli Belediyespor 46

HABER: Emre Sezer