Kdz.Ereğli Belediyespor Haberleri

Kdz.Ereğli Belediyespor haberleri ve güncel Kdz.Ereğli Belediyespor gelişmeleri, Kdz.Ereğli Belediyespor ile ilgili tüm video, Kdz.Ereğli Belediyespor fotoğrafları ve Kdz.Ereğli Belediyespor haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


SPOR

Kdz.Ereğli Belediyespor, rakibi Ereğli Yeni Mahallespor'u farklı mağlup ederek 10 sezondur mücadel ettiği Bölgesel Amatör Lig (BAL)'de kalmayı başardı.

SPOR

Kdz.Ereğli Belediyespor ile Ereğli Yeni Mahallespor arasında oynanacak olan Bölgesel Amatör Lig (BAL) mücadelesinin hakemi 3.Lig'den geliyor.

SPOR

10 yıldan beri Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da mücadele eden temsilcimiz Kdz.Ereğli Belediyespor, ilk kez ligde kalma adına play-out maçı oynayacak.

SPOR

Kdz.Ereğli Belediyespor, deplasmanda güçlü rakibi Polatlı Belediyespor'dan puan almayı başardı.

SPOR

Alaplı Belediyespor, Çilimli Belediyespor deplasmanında farklı kazanırken, rakibi Polatlı Belediyespor ise kendi sahasında Kdz.Ereğli Belediyespor karşısında puan kaybetti.

SPOR

Beşiktaş kafilesi, Kdz.Ereğli Belediyespor ile maç yapmak üzere 28 Nisan Pazar günü Zonguldak’a geliyor.

SPOR

Kdz.Ereğli Belediyespor, Eskişehir Yunusemrespor'u farklı mağlup etti.

SPOR

BAL 6.Grup'ta Kdz.Ereğli Belediyespor, deplasmanda Eskişehir ile berabere kaldı, Polatlı'dan galip dönen Alaplı Belediyespor ikinci sıraya yerleşti.

SPOR

Eskişehirspor ile Kdz.Ereğli Belediyespor berabere kaldı.

SPOR

Asmaspor u-18, Kdz.Ereğli Belediyespor u-18’i mağlup ederek şampiyon oldu.

SPOR

Tarihler 17 Mart Pazar gününü gösterdiğinde Zonguldak adeta spora doyacak.

SPOR

Kdz.Ereğli Belediyespor, kendi evinde ağırladığı Eskişehir Demirspor'u 8-0 mağlup etti.