Dünya yıldızı Zonguldaklı Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transfer haberleri Fenerbahçe'ye gönül verenleri, 67 numaralı formayı giyeceği haberleri Zonguldaklıları 'Mesut' etti. Özellikle başarılarıyla gurur duyan gurbette yaşayan Zonguldaklı vatandaşlar da 67 numaralı formayı giyeceği haberlerine ayrıca sevindi. 

 

İngiliz ekibi Arsenal'da başarılı maçlar çıkartan Mesut Özil, Çin'in Uygur Türklerine yönelik zulmüne karşı açıklama yapmasının ardından saha dışı etkenlerle kadroya alınmamıştı. Özil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaretinin ardından Almanya hükümetinin tepkisi üzerine Almanya milli takımını bıraktığını açıklamıştı. 

 

Türkiye Futbol Federasyonu Sportif Ekipman Talimatı'na göre Samatta'da bulunan 10 numara, sezon sonuna kadar devredilemez. 23 değil 67'yi seçti Futbol kamuoyunda Mesut Özil'in 23 numaralı formayı giyeceği yüksek sesle konuşulurken işin gerçeğine Fanatik ulaştı.

Sasha Goodlett isyan etti! Sasha Goodlett isyan etti!

 

Aslen Zonguldaklı olan ve Devrek ilçesine yaptığı hayır işleriyle de bilinen Mesut Özil'in memleketinin plaka numarasını tercih etmesi sosyal medya hesaplarında dü büyük sevinçle karşılandı. 

Yarım sezon 67 numaralı forma ile mücadele edecek olan yıldızın 67 numaralı formayı giymesiyle Zonguldak'ın reklamının da olacağı özellikle ifade edildi.