Zonguldak’ta görev yapan” yerel ve ulusal” basın mensupları 1 Ağustos Salı günü çok anlamlı ve duyarlı bir organizasyona imza attı.

Zonguldak Kızılay Kan Merkezinde kan stokunun ciddi derecede azalması üzerine Gazeteciler Dernekleri KGD-ZGC ortaklaşa “Kan bağışı kampanyası” düzenleyerek Gazipaşa caddesi Vergi dairesi önünde Kızılay Kan Merkezi otobüsünde kan verdiler.

basın kan

Halk pazarına koştular! Halk pazarına koştular!

Çok sayıda gazetecilerin kampanyaya katılması, duyarlılık göstermesi ve destek vermesi Kızılay yetkililerince memnunlukla karşılanarak gazetecilere teşekkür ettiler.

Bu arada Karaelmas Gazeteciler Derneği ve İMZA Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Mustafa Emen de yaptığı konuşmada, Kan Merkezi'nden aldığımız bilgiler doğrultusunda böyle bir organizasyon yapma gereği duyduk. Biz kan bağışı duyurumuzu yaptık katılım sağladık. Gazeteci meslektaşlarımız olarak bu organizasyona faydamız dokunuyorsa ne mutlu bize. Çünkü kan vermek hayat kurtarır. O yüzden çok mutluyuz. Katılan tüm arkadaşlarımıza ben teşekkür ediyorum. İnşallah ihtiyacı olanlara faydamız olmuştur. Bu vesileyle vatandaşlarımızın da kan vermesi üzerine kan ihtiyacı eksiği biraz olsun giderilmiş olur.” dedi.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, gazeteci arkadaşlarla birlikte kan verme sonrası kan aracı önünde bu güzel hizmeti böyle noktaladık.

Haber-Yorum: Mustafa Emen