GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Türkiye Taşkömürü Kurumu Armutçuk Müessese Müdürlüğü'nde çalışan maden işçilerini ve yeni başlayan maden işçilerini ziyaret ederek bilgilendirme konuşması gerçekleştirdi.

Ziraat Bankası'ndan skandal! Paralar neden gecikti? Ziraat Bankası'ndan skandal! Paralar neden gecikti?

TTK'ya alınacak 2 bin pano ayak üretim işçilerinden işlemleri tamamlanan 1014 madencinin müesseselere dağıtımına başlandı. Bu kapsamda ilk etapta 373 maden işçisi kurumlara dağıtılarak işbaşı yaptı. Yeni işe başlayan maden işçileri, yeraltındaki mesailer öncesinde çalışmaları, malzeme kullanımı, iş sağlığı ve güvenliği gibi konularda eğitime tabi tutuldu.

A W123739 01

GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Armutçuk Şube Başkanı Şanver Turan ve yönetim kurulu ile birlikte, müessese çalışanlarını ve eğitim alan yeni maden işçilerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Yeni işçilere eğitimin önemini vurgulayan Mutlu, sendikanın tarihine vurgu yaparak, meslektaşlık ruhuyla mücadeleye hazır olmalarını belirtti. Eğitimlerin önemine değinen Mutlu, iş sağlığı ve güvenliği konularında aldıkları eğitimleri titizlikle uygulamalarının önemine vurgu yaptı.

HABER MERKEZİ