TFF 2. Lig’de sezonun tamamlanmasına 1 hafta kalırken, Ankaraspor ile Nazilli Belediyespor arasında oynanan karşılaşma şike iddialarını gündeme getirdi. Gazeteci Cem Küçük, maç ile ilgili detayları TGRT Haber'de paylaştı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta oynanan ve tek şut atılmadan tamamlanan Ankaraspor – Nazilli Belediyespor maçının berabere tamamlanmasının ardından küme düşen Zonguldak Kömürspor, söz konusu karşılaşmanın incelenmesi için harekete geçti.

Tek şut çekilmeden tamamlanan karşılaşma 0-0 eşitlikle tamamlanırken, ev sahibi Ankaraspor play-off’ta mücadele etme hakkını elde ederken, Nazilli Belediyespor da kümede kalmayı garanti altına aldı.

Milletvekili Ertuğrul'dan Kömürspor'a destek! "Ankaraspor-Nazilli sahaya anlaşarak çıkmış!" Milletvekili Ertuğrul'dan Kömürspor'a destek! "Ankaraspor-Nazilli sahaya anlaşarak çıkmış!"

GÖZLER TFF'DE

Gazeteci Cem Küçük şu açıklamaları yaptı:

"Futbolda şike iddialarına bir bakalım. Biz Pazar günü Zonguldak'taydık. Zonguldak Spor'un bir maçı vardı. 3-2 yendi Zonguldak Spor. Ama o arada Zonguldak Spor'un Başkanı Salih Demir kümede kalmayı ve play-off'ları ilgilendiren başka bir maçın olduğunu daha hatırlattı. Bugün bununla ilgili haberler var.

Bakalım Federasyon ne yapacak? Nazilli Spor Başkanı Şahin Kaya 'Bizim şike yapacak paramız bile yok' diyor. Ama maçın orta sahada oynanmaması hiç atak olmaması işte bugün herkesin dikkatini çekti. Türkiye Futbol Federasyonu'nun hukuk kurulu bununla ilgili kararı verecek. Nihai kararı hep beraber göreceğiz."