Cem Dereli, Genel Ticaret Fuarında Cem Dereli, Genel Ticaret Fuarında

İstanbul (Sabiha Gökçen) - Zonguldak- Trabzon uçuşu isteniyor!

 

Hayaller Zonguldak, Gerçekler Kastamonu!

9 AĞUSTOS ÇARŞAMBA_01_page-0001

-         Zonguldak başta olmak üzere Bartın ve Karabük bölgesinde yaşayanlar ile İstanbul’un Anadolu yakasındaki bölge insanının hayalini kurduğu İstanbul(Sabiha Gökçen) -Zonguldak uçuşunu Kastamonu gerçekleştirdi. Kastamonu’ya THY ve Pegasus’dan sonra 3. içhat uçan firma Anadolu Jet oldu.

-         Zonguldak Platformunun özellikle üzerinde durduğu hem İstanbul Anadolu yakasındaki bölge insanına, hem Batı Karadeniz’de yaşayan Doğu Karadeniz’e gitmek isteyen vatandaşına hem de turizme hizmet edecek Sabiha Gökçen(İstanbul)-Zonguldak-Trabzon hattının Anadolu Jet’in de uyguladığı “Bacaklı uçuş” sistemiyle gerçekleşmesi hayali devam ediyor.

-         2010 ile 2013 yılları arasında Sabiha Gökçen(İstanbul)-Zonguldak-Trabzon hattında “bacaklı uçuş” sistemiyle hizmet veren Borajet, kışın uçup yaza girerken seferleri iptal etmesine, küçük pervaneli uçakla hizmet vermesine rağmen doluluk oranını yakalamaya başlamışken tamamen Zonguldak’tan çekilmişti.

-         İstanbul’un Anadolu yakasında yaşayan Zonguldak, Bartın, Karabük vatandaşı bölgeye uçakla gelebilmek, bölgedeki Doğu Karadeniz’de akrabası, fındığı, çayı olanlar, cenazesine yetişmek isteyenler ile turizm firmaları Trabzon uçuşlarını bekliyor. Önceki dönem milletvekillerinin ve siyasilerin duyarsız kaldığı talebe mevcut milletvekillerinin ve siyasilerin kayıtsız kalmaması umuluyor.

HABER: OSMAN SAV