Kamuda tasarruf paketi... Enflasyon düşürecek tedbirler geliyor! Pakette neler var? Kamuda tasarruf paketi... Enflasyon düşürecek tedbirler geliyor! Pakette neler var?

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün akşam katıldığı bir iftar programında çektirdiği fotoğraf gündeme bomba gibi düştü. Kılıçdaroğlu'nun CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve 2 kişi ile birlikte seccade üzerinde poz vermesi tepkileri topladı.

Gündemi meşgul eden konuyla alakalı tepki ve destek mesajları hızla büyümeye devam ederken Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce de konuya sessiz kalmadı.

Eski Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu savunan İnce, ''Seccadeye ayakkabı ile basmak diye bir günah yoktur'' dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım;

''Bir din bilginine danıştım, şöyle dedi: Din-i mübin-i (hak ve hakikatı açıkça söyleyen) İslam’a göre seccadeye ayakkabı ile basmak diye bir günah yoktur. Ancak; kul hakkı yemek, yalan söylemek, israf etmek, gururlu ve kibirli olmak, kalp kırmak, işi ehline vermemek haramdır ve günahtır. Necasetten taharet (görünen kirlerden arınmak) kolaydır. Zor olan ruhun taharetidir (temizlenmesi).'' şeklinde.