Memleket Partisi Haberleri

Memleket Partisi haberleri ve güncel Memleket Partisi gelişmeleri, Memleket Partisi ile ilgili tüm video, Memleket Partisi fotoğrafları ve Memleket Partisi haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

CHP’li Mukadder Yalçın, sosyal medya hesabı üzerinden Ömer Selim Alan’a ateş püskürdü.

ASAYİŞ

Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın oğlu ve Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ozan Mehmet Bozdoğan’ın seçim çalışması yaptığı aracına pompalı...

BARTIN

Mahalli İdareler Seçimi öncesinde alınan kararla il merkezi ve beldelerdeki miting, toplanma, yürüyüş, dağılma alanları ile pankart ve afiş asılabilecek...

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde Memleket Partisinden milletvekili aday adayı olan ve son olarak belediye başkan adayı adayı olan Cem Saygı kuradan...

ZONGULDAK

Memleket Partisi Zonguldak eski İl başkanı ve Milletvekili adayı Mukadder Yalçın, CHP'ye üye oldu.

ZONGULDAK

CHP'nin Zonguldak Belediye Başkan adayını açıkladı. Söylediği adayın aday gösterilmesi durumunda kazanılacağını iddia etti.

GENEL

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, uzun süren sessizliğini bozarak Atatürk dizisini yayından kaldıran Disney Plus’a tepki gösterdi.

GÜNDEM

2024 yerel seçimlerinde bağımsız olarak yeniden belediye başkan adayı olacağını açıklayan Tanju Özcan, “Bazı gelişmeler olabilir” dedi.

ZONGULDAK

Mukadder Yalçın, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda desteklediği adayların delege seçimlerini kazanması halinde tekrar CHP'ye katılacaklarını açıkladı.

ZONGULDAK

Memleket Partisi Zonguldak 5. sıra milletvekili adayı olan Cem Saygı, Kdz. Ereğli ilçesinde düzenlenen festivalde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

GENEL

Muharrem İnce, Kurban Bayramından sonra çalışmalara başlayacaklarını ifade ederek; ''Gençler hazır olun. Bayramdan sonra yollara düşeceğiz'' dedi.

GENEL

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Whatshapp üzerinden kendisinden fotoğraf isteyen gençleri kırmadı.