Memleket  Partisi Kurucu İl Başkanı ve eski CHP’li Mukadder Yalçın, CHP’nin belediyeyi alabilmesi için gösterdiği kişinin aday gösterilmesini önerdi.

Memleket  Partisi Kurucu İl Başkanı ve eski CHP’li Mukadder Yalçın, gönlünden geçen Zonguldak Belediye Başkanını açıkladı.

Yalçın, Baro Başkanı Avukat Türker Kapkaç’ın CHP’den Belediye Başkan Adayı olarak gösterilebildikleri takdirde CHP’nin seçimi kazanabileceğini açıkladı. 

WhatsApp Image 2023-09-06 at 19.00.21

Dere ıslahı tam gaz! Bozkurt çalışmaları inceledi Dere ıslahı tam gaz! Bozkurt çalışmaları inceledi

Yalçın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Bana göre Zonguldak belediyesini geri almanın iki yolu var biri Belediye Başkan adayının kimin olacağı, bir diğeri de Cumhuriyet Halk Partisinin başkanlarından ziyade saha çalışanları. Benim kafamdaki isim Av.Türker Kapkaç olabilir hem genç, dinamik hemde yeni bir yüz mesleğinde başarılı sosyal yaşamında da şaibesi, hinliği olmayan duruşu sağlam bulunduğu makamın hakkını verebilecek tertemiz bir aday kardeşimiz işte alın size aday hadi destekleyelim desek mutlaka bir kulp bulacaksınız o yüzden demem o ki siz değerli CHP üst akıllarla işim çok zor ama şöyle de bir durum var ki bizim işimiz ve üstlendiğimiz misyon zoru başarmaktır”