2024 yerel seçimlerinde bağımsız olarak yeniden belediye başkan adayı olacağını açıklayan Tanju Özcan, “Bazı gelişmeler olabilir” dedi.

Sınav Sırasında Öğretmenine Bıçaklı Saldırı! Sınav Sırasında Öğretmenine Bıçaklı Saldırı!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’den ihraç edilmesinin ardından 2024 yerel seçimleri hakkında ilk kez konuştu.

Yaptığı açıklamalarda bağımsız olarak aday olacağını vurgulayan Özcan, “Şu anda bağımsız olarak girmeyi planlıyorum ama siyaset dinamik bir yapıdır. 6-7 ay içerisinde bazı gelişmeler olabilir” ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi’nden aday olabilir”
Kısa süre önce partiden ihraç edilen Tanju Özcan’ın verdiği bu demeç gündeme bomba gibi düştü.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’ye yakın isimler Tanju Özcan’ın Memleket Partisi’nden aday olabileceği iddiasını öne sürdü.

Ayrıca Memleket Partisi’nden aday olması beklenen Tanju Özcan ve Muharrem İnce’nin yakınlıkları da sıkça gündeme gelmişti.

“Güçlü aday Memleket Partisi’nin önünü açabilir”

2019’dan bu yana Bolu Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Tanju Özcan’ın Memleket Partisi’nden aday olması durumunda partinin büyük bir yükseliş yaşaması bekleniyor.

Tanju Özcan’ın güçlü aday olduğunu belirten siyaset uzmanları, olası birleşmeyi iki taraf içinde en mantıklı seçenek olarak görüyor.