Mukadder Yalçın, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Zonguldak eski Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Ömer Selim Alan’a adeta ateş püskürdü.

TTK, işçi alım kurası sonuçlarını açıkladı! TTK, işçi alım kurası sonuçlarını açıkladı!

Alan’a Vahdettin benzetmesinde bulunan Yalçın, “Giderken bile yıkarak, yakarak, taşam ederek gidiyorsunuz. Geride bize koca bir enkaz, altından kalkamayacağımız borçlar bırakarak. Tıpkı Osmanlı’nın Vahdettin’i misali” dedi.

Mukadder Yalçın’ın sosyal medya paylaşımı şu şekilde;
“Giderken bile yıkarak, yakarak, talan ederek gidiyorsunuz geride bize koca bir enkaz altından kalkamayacağımız borçlar bırakarak tıpkı Osmanlı'nın Vahdettin'i misali uzun cümleler kurmaya gerek yok! Emin olun 50 yıl geriye getirdiğiniz ülkeyi tıpkı Mustafa Kemal Atatürk gibi kısa zamanda ileriye taşıyacacağız ! Sattığınız yakıp yıktığınız peşkeşle yabancilara sermaye yaptiginiz tüm değerlerimizi geri alacağız! Bugünde olmazsa yarın mutlaka üreten İhracat yapan kendine yeten Türkiye'yi geri alacağız sizin anladığınız yeni Türkiye ile bizim anladığımız eski Türkiye farkı ile çünkü bizim topraklarımız çok bereketli ...”

Emre Sezer 

Zonguldak Haberleri